Riviera Georgina

Over een week kunnen we genieten van het 1ste seizoen van Riviera. Op 15 juni 2017 in deze spannende serie in Groot-Brittannië op Sky in première gegaan.

Op 23 juni 2017 kunnen we in Nederland naar alle afleveringen kijken. Videoland heeft de rechten van deze drama– en misdaadserie gekocht. Seizoen 1 is opgenomen in het Franse Nice en bestaat uit 10 afleveringen. Je kijkt 1 aflevering in ongeveer 45 minuten.

Lees nu alles over deze nieuwe serie van Videoland: Wat is het verhaal? Zien we bekende acteurs en actrices in deze serie? Check ook de officiële trailers of kijk gratis naar alle afleveringen (2 weken):

Riviera kijken

Het luxe leven van een kunsthandelaar heeft een duistere keerzijde…

Georgina Clios heeft een zorgeloos leven samen met haar man Constantine Clios. Haar man is extreem rijk. Samen genieten ze van een luxe leven in het zuiden van Frankrijk.

Dan komt er abrupt een een einde aan dit prachtige leven. Constantine Clios wordt gedood bij een explosie op een jacht.

Georgina komt erachter dat ze in een leugen leefde en dat haar man een misdadiger was. Nu wordt Georgina ongewild meegesleurd in de duistere onderwereld én moet ze zelfs vechten voor haar leven…

Julia Stiles, Iwan Rheon en meer…

Iwan RheonDe Amerikaanse actrice Julia Stiles speelt Georgina Clios. Deze actrice speelde eerder in Dexter en kreeg daarvoor in 2006 een nominatie voor een Golden Globe!

Fans van Game of Thrones zullen ook iemand herkennen. Iwan Rheon heeft namelijk een hoofdrol. Iwan speelt Adam Clios. Deze acteur kennen we natuurlijk als de beruchte Ramsay Bolton uit Game of Thrones.

Naast Julia en Iwan zien we bijvoorbeeld Adrian Lester (Undercover en Hustle), Igal Noar (The Honourable Woman en Ambassadors) en Nicholas Rowe (Genius en The Crown)!

Videoland voegt steeds meer goede series. We hebben steeds meer reden om series van Videoland te bekijken” – Joost van tvserieskijken.nl

Steeds meer reden om Videoland te kijken

Videoland voegt steeds meer goede series toe. We hebben steeds meer reden om series van Videoland te bekijken. Vorige maand voegde Videoland seizoen 3 van Twin Peaks toe. Nu komt er weer een topper bij. Het mooie is dat de afleveringen 2 weken helemaal gratis te bekijken zijn.

Riviera kijken

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
8
Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.