Kijk seizoen 5 van The Blacklist vanaf 3 januari 2018

The Blacklist is een internationale hitserie. Sinds 2013 heeft de serie vele kijkers, mede dankzij de geweldige acteerprestaties van James Spader als Raymond Reddington.

Seizoen 5 is op 27 september 2017 in première gegaan op NBC. Videoland zet het vijfde seizoen op 3 januari 2018 online en dat is geweldig nieuws! Daarnaast zijn de afleveringen te volgen op RTL5.

Lees nu meer over het verhaal van het vijfde seizoen. Benieuwd waar de vorige seizoenen ook alweer over gingen? Kijk dan de trailer met een samenvatting van seizoen 1 tot en met 4...

Seizoen 5 van The Blacklist

In het vijfde seizoen bouwt Raymond Reddington opnieuw zijn criminele imperium op. Met aan zijn zijde Elizabeth ‘Liz’ Keen, FBI-agente én zijn dochter. Zij leeft nu in een wereld waarin de zoektocht naar de criminelen op Reddington’s Blacklist familiehandel lijkt te zijn geworden.

Internationale hitserie

The Blacklist is al jaren een succes op de Amerikaanse zender NBC in de Verenigde Staten. Daarbij is het ook een internationale hit. Bij Videoland behoort de serie tot een van de best bekeken internationale titels.

Wel daalden afgelopen seizoenen de kijkcijfers. Er is dan ook vooralsnog niets bekend over een zesde seizoen.

Famke Janssen in de hoofdrol

Eerder was ook de Nederlandse actrice Famke Janssen in The Blacklist te bewonderen. Zij kreeg, samen met collega-acteur Ryan Eggold (ook in het 5e seizoen te zien) een hoofdrol in de spinoff The Blacklist: Redemption. Overigens werd deze spin-off al na één seizoen gecanceld.

Online volgen of kijken op televisie

Je kunt het 5e seizoen online kijken óf volgen op televisie. Seizoen 5 komt namelijk op Videoland te staan én wordt uitgezonden door RTL5. Aflevering 1 wordt op zondag 3 januari om 20.30 uitgezonden door deze zender. Op diezelfde dag, waarschijnlijk iets eerder, komen aflevering 1 en 2 op Videoland te staan. Daarna zet Videoland iedere week een nieuwe aflevering online.

Tip: alle nieuwe Videoland series: Januari 2018