Kijk Trust Me on Demand op NPO of vanaf 3 april op Canvas

De medische dramaserie Trust Me is sinds 12 februari 2018 uitgezonden door NPO2. Nu zijn de afleveringen on demand te volgen op NPO Start.

Vanaf 3 april wordt de serie ook uitgezonden door de Vlaamse zender Canvas

Over Trust Me

Trust Me volgt de hardwerkende en bekwame verpleegster Cath Hardacre. Wanneer ze optreedt als klokkenluider wordt ze ontslagen. Omdat ze voor haar dochter moet zorgen, neemt ze drastische maatregelen.

Ze neemt de identiteit van haar vriendin over, die arts is op de spoedeisende hulp. Langzaam begeeft ze zich steeds dieper en dieper in haar rol als bedrieger…

Dan Sefton

Deze televisieserie is geschreven door Dan Sefton. Hij schreef in 2017 scenario’s van ITV’s The Good Karma Hospital. Hiervoor schreef hij scenario’s van andere medische dramaseries als Born and Bred en Doctors.

De hoofdrol is voor Jodie Whittaker, die Cath Hardacre speelt. In 2017 kreeg ze ook een rol in Doctor Who. Van 2013 tot 2017 was ze te zien als Beth Latimer in Broadchurch.

Kijk de serie On Demand

De mini-serie bestaat uit 4 afleveringen van zo’n 55 minuten. Deze zijn vanaf 3 april te volgen op Canvas, maar ook nu al on demand te volgen.

De afleveringen staan namelijk allemaal op NPO Start, het on demand kanaal van de publieke omroep.