KPN’s De Mannentester start morgen!

Morgen, 22 april 2017, gaat de nieuwste KPN serie De Mannentester in première! De Nederlandse serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Heleen van Royen. De hoofdrol is voor Eva van der Wijdeven.

Alle afleveringen zijn online te volgen via KPN Play. De Mannentester is een dramaserie over hypocrisie, ontrouw en vertrouwen...

Een ”Mannentester” inhuren?

Victoria Kramer is in te huren als ”Mannentester”. Wanneer echtgenotes en vriendinnen twijfelen of hun mannen trouw zijn, bellen ze Victoria. Voor ze een opdracht aanneemt stelt ze de vraag: ”Hoe ver wilt u dat ik ga?”

Deze aantrekkelijk, slimme én keiharde vrouw weet precies hoe ze mannen moet versieren. Met manipulatie, verleiding én leugens ontmaskert ze de slachtoffers…

Van populaire roman naar leuke serie…

De Mannentester van Heleen van Royen is uitgegeven in 2009. De populaire roman van Heleen, die meer dan 180.000 verkocht is, vormt de basis van deze Nederlandse serie.

De scenario’s van de serie zijn schreven door Willem Bosch, Liesbeth Strik en Pasja van Dam. Heleen was nauw betrokken bij het opstellen van de scenario’s. De productie was in handen van Endemol Shine Nederland.

Heleen is trots én blij dat haar roman is omgetoverd tot een serie. Victoria is één van haar favoriete personages. Ze is dan ook zeer benieuwd hoe Eva van de Wijdeven haar rol gaat invullen.

De hoofdrol voor Eva van de Wijdeven

Eva van de Wijdeven speelt Victoria Kramer. Eva zagen we eerder in Celblok H, A’Dam en E.V.A. en Penoza. Andere hoofdrolspelers zijn Gijs Blom, Renée Fokker, Puck Pommelien Busser en Guy Clemens.

KPN Presenteert series

KPN Presenteert maakt steeds meer eigen exclusieve series. Op 22 april 2016 ging de eerste eigen KPN serie in première. Dit was Toon, een grappige serie met Joep Vermolen in de hoofdrol.

Daarna volgende de serie Dochters en B.A.B.S. Sinds 20 januari 2017 kunnen we genieten van Brussel. Deze populaire Nederlandse serie was een groot succes.

Vanaf morgen kunnen we gaan genieten van de nieuwste KPN serie! Hopelijk wordt deze serie net zo goed als Brussel. We kijken er in ieder geval naar uit!