Krijgt Prison Break dan toch echt een nieuw seizoen?

De geruchten waarden al een tijdje rond, maar het lijkt erop dat er toch echt een nieuw seizoen van de Amerikaanse serie Prison Break komt...

Dat vertelde de baas van de entertainment-afdeling van Fox, Michael Thorn, tijdens een mediasessie aan de aanwezige journalisten van onder meer Deadline. Volgens Thorn is een nieuwe reeks al in ontwikkeling…

Geruchten

Overigens gingen er al geruchten rond dat Prison Break toch een nieuw seizoen zou krijgen nadat hoofdrolspeler Wentworth Miller in april 2017 in een interview liet doorschemeren dat hij open stond voor een vervolg.

De andere hoofdrolspeler, Dominic Purcell, gooide in december 2017 nog wat olie op het vuur door te melden dat er een nieuw seizoen zou komen.

Toch een nieuw seizoen

Dit nieuw seizoen is desondanks wel een verrassing. Vooral omdat de Amerikaanse zender FOX – die de serie uitzendt -in mei 2017 nog liet weten dat het nog geen plannen had om een nieuw seizoen van de serie te maken. De terugkeer van de serie zou bij 1 seizoen blijven.

Terugkeer Prison Break

In april 2018 keerde de serie Prison Break met 9 afleveringen na 8 jaar terug op de Amerikaanse zender FOX. De kijkcijfers waren oké. Ook keken veel Amerikaanse kijkers de serie later vaak terug en werd de serie wereldwijd goed bekeken.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Prison Break te zien is.