Lumière brengt seizoen 7 van Beck op 24 april uit!

Het nieuwste seizoen van Beck is vanaf 24 april in Nederland en België te volgen! Op 24 april brengt Lumière seizoen 7 van deze Zweedse misdaadserie uit op Lumièreseries…

Over seizoen 7

Deze Scandinavische serie volgt Martin Beck, een inspecteur van de moordbrigade van de Zweedse nationale politie. In seizoen 7 zien we hoe Beck genoeg krijgt van zijn stille pensioen en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Ondertussen heeft Steinar Hovland meer verantwoordelijkheden gekregen binnen het rechercheteam. Naast het oplossen van misdaden krijgen de rechercheurs te maken met persoonlijke problemen, zoals onderlinge concurrentie en afgunst…

4 afleveringen van 90 minuten

Seizoen 7 bestaat uit 4 afleveringen. Deze afleveringen hebben een speelduur van ongeveer 90 minuten. Hieronder staat het verhaal van de afleveringen van seizoen 7:

Your Own Blood

In Young Own Blood wordt een man in het Midden Oosten vermoord. Daarnaast raakt een jonge vrouw vermist in Stockholm. Wat hebben deze zaken met elkaar te maken?

Omdat Martin Beck met pensioen is, leidt Steinar Hovland de zoektocht naar de jonge vrouw. Martin Beck raakt toch betrokken bij de zaak als hij de nationale veiligheidspolitie helpt bij een onderzoek naar een terrorist.

The Tin Ice

In 2de aflevering van seizoen 7 wordt een coach van een ijshockeyteam neergestoken. De coach gaf schaatsles aan vluchtelingenkinderen. Heeft deze moord daar iets mee te maken? Hij heeft er in ieder geval vijanden mee gemaakt!

Martin is terug bij de recherche en gaat op onderzoek uit. Ondertussen zoekt hij een vervanger voor de tijdelijke teamleider Steinar Hovland. Hij wil zijn functie graag behouden, maar Beck weet niet of hij wel te vertrouwen is.

Without Intent

in Without Intent vind een kind haar moeder dood onder aan de trap. Hoe is ze overleden? Was het een ongeluk of was het moord? Dit moet het team onderzoeken onder leiding van de nieuwe leider, Alexandra Beijer. Beck is blij met haar komst, maar bij Stainar beginnen de nodige irritaties te ontstaan.

The Devil’s Attorney

Een man loopt een restaurant binnen en schiet de eigenaar neer. Alles wijst op een afrekening binnen de onderwereld. Niemand van de restaurantbezoekers durft te praten. Alex en Martin leiden het onderzoek, maar worden geconfronteerd met vele tegenslagen. Dan blijkt dat de advocaat van de verdachte familiebanden met het team heeft.

Op DVD en online

Seizoen 5 en 6 zijn nu al onderdeel van het aanbod van Lumière. Vanaf 24 april is seizoen 7 te koop op DVD. Je kunt de serie ook kopen via Lumièreseries.com en online kijken…