Michael C. Hall wil wel een nieuw seizoen van Dexter

Geschreven op 15 april 2018

Dexter eindigde op 22 september 2013, nadat er 96 afleveringen waren opgenomen binnen 8 seizoenen. Michael C. Hall, de hoofdrolspelers van Dexter, heeft later weten wel open te staan voor een 9de seizoen. De acteur vindt wel dat er een ”killer idee” moet zijn voor seizoen 9…

Mensen vermoorden ''die het verdienen''

Michael C. Hall speelde Dexter, een bloedspatten-expert die niet alleen moorden oplost, maar ze zelf ook pleegde. Van zijn pleegvader leerde hij om alleen mensen te vermoorden ”die het verdienen”. Daarnaast leerde zijn vader hem om zich normaal te gedragen.

Dexter was een regelrechte hit. Alleen waren veel kijkers ontevreden over het einde van de serie. De kijkers hadden nog veel vragen. Seizoen 9 zou deze vragen kunnen beantwoorden.

Seizoen 1 tot en met 8 online volgen

Je wilt na dit nieuws misschien alle afleveringen nog eens bekijken. Dat kan! In oktober 2017 heeft Videoland alle seizoenen en afleveringen online gezet. Dit zijn er bij elkaar 96. Je kunt deze dus allemaal terugkijken. Later we hopen, dat als seizoen 9 er komt, dat deze uiteindelijk ook op Videoland of Netflix komt te staan…

Over Dexter

  • Michael C. Hall wil wel een nieuw seizoen van Dexter imdb Beoordeling: 8.6 8.6
  • 2006 - 2013
  • 8 seizoenen
  • 96 afleveringen
  • Showtime

Dexter Morgan werkt bij de politie in Miami als forensisch onderzoeker én is seriemoordenaar!

Toen hij 3 jaar was heeft hij zijn ouders verloren. Zijn pleegvader ontdekte een mysterieuze afwijking bij hem: Dexter heeft een enorme drang om te moorden!

Zijn pleegvader leerde hem om alleen mensen ”die ...