Netflix en Formule 1 maken een exclusieve documentaire!

Vanochtend is bekend geworden dat Formule 1 en Netflix een deal hebben gestolen. Samen gaan ze een documentaire serie maken van dit Formule 1-seizoen!

Ongeëvenaarde en exclusieve toegang

De documentaire neemt je mee in de cockpits en paddock en zal een beeld geven van de levens van de hoofdrolspelers uit de formule 1. De Netflix Original heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs en de teamleiders. Daarmee wordt er een bijzondere kijk achter de schermen gegeven.

Begin 2019 op Netflix

De serie zal bestaat uit 10 afleveringen. Het productieteam zal het intense gevecht onthullen dat er plaats vind binnen deze miljardenindustrie.

De productie is in handen van James Gay Rees, die bekend is van de documentaire over Ayrton Senna, die stierf als gevolg van een crash. Paul Martin heeft ook een aandeel in de productie. Hij produceerde in 2015 een documentaire over Ronaldo en is bezig met een documentaire over Maradona, die in 2018 in première gaat.

Je moet nog even wachten, want de documentaire zal begin 2019 pas op Netflix verschijnen. Daarom hier alvast een overzicht met nieuwe Netflix series van april 2018.