Netflix’s Dark krijgt een tweede seizoen

Nadat de eerste trailer online kwam te staan, waren de verwachtingen direct hooggespannen. Het zou misschien wel eens de ''Duitse Stranger Things'' kunnen worden. De meeste series hebben moeite om dit niveau te bereiken.

Na de premiere op 1 december 2017 wist Dark de kijkers direct te boeien met een gespannen sfeer en een eng verhaal. Nu, slechts 20 dagen na de première van seizoen 1, maakt Netflix bekend dat er een tweede seizoen gaat komen.

Het tweede seizoen zal vermoedelijk ergens in 2018 beginnen...

De serie Dark

Dark is misschien wel één van de beste Netflix series van het moment. Deze duistere serie speelt zich af in het Duitse Winden, waar 2 kinderen spoorloos verdwijnen. De betrokken families gaan direct op zoek naar hun kinderen.

In hun wilde en mysterieuze zoektocht komen ze in aanraking met het kwaad én de duistere geheimen van het kleine dorp!

Best bekeken niet-Engelse serie

Volgens Netflix is Dark de best bekeken niet-Engelse serie. Ook buiten Duitsland heeft de serie vele kijkers. Dark is overal succesvol, maar wordt het beste bekeken in de Verenigde Staten, Brazilië, Italië, Turkije, Spanje en Frankrijk.

Over seizoen 2

Naast het bericht dat er een nieuw seizoen gaat komen is er weinig bekend. Netflix heeft nog niet aangegeven wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten. Daarnaast is het nog onbekend uit hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal bestaan en wanneer deze precies te zien is.

Het verhaal is enorm complex. Misschien hebben showrunners Baran bo Odar en Jantje Friesse daarom zelf ook nog weinig antwoorden. Voor nu moeten we het doen met deze promotievideo van het tweede seizoen: