Nieuw op Crime+Investigation: april 2018

Hou je van documentaires over misdaad? Dan zit je ook in april goed bij Crime+Investigation. Hier kun je alvast lezen welke interessante documentaires in april 2018 te zien zijn op deze zender...

American Crime Stories

Op vrijdag 6 april is het tijd voor een heuse sekte-avond op Crime+Investigation. Deze avond staat in het teken van de donkerste sektes ter wereld.

In 4 documentaires worden 3 gruwelijke communes en samenlevingen helemaal doorgelicht. Denk aan Waco, Warren Jeffs en Jonestown.

De thema-avond start vrijdag 6 april om 21.00 uur. 

American ripper in London

  • [tsk_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=vt8Xd9b9uU4″]

Het zal je maar gebeuren: ontdekken dat een verre voorouder een beruchte seriemoordenaar was. Het overkwam de Amerikaanse advocaat Jeff Mudgett. Zijn over-over grootvader bleek de beruchte seriemoordenaar Dr. H. H. Holmes.

De verschrikkelijke moorden die zijn voorouder beging, waren ook nog eens de inspiratie voor films als “The Devil in the White City” van Martin Scorsese.

In deze docureeks gaan Jeff en een criminoloog op zoek naar antwoorden. Ze volgen een bloederig pad dat leidt langs de duizenden mensen die Holmes heeft vermoord.

Ze duiken zelfs in de geschiedenis van de “Jack the Ripper” moorden en proberen te bewijzen dat Dr. H. H. Holmes ooit naar Engeland reisde om deze moorden te plegen.

De 8-delige docureeks start dinsdag 24 april om 22.00.

Crimes that shook Australia

In Crimes That Shook Australia draait het om de verhalen achter de grootste misdaden uit de geschiedenis van Australië. Maar dan dit keer vanuit het perspectief van de mensen die direct betrokken waren bij deze tragedies.

Met interviews, reconstructies en archiefmateriaal worden moorden belicht die een land schokten.

Deze 10-delige docureeks begint maandag 16 april om 22.00 uur.