Nieuw op Netflix: Las Chicas Del Cable

Las Chicas Del Cable is nieuw op Netflix in april 2017. Op 28 april komen de eerste 8 afleveringen van seizoen 1 online te staan. Het complete eerste seizoen bestaat uit 16 afleveringen. De internationale titel is Cable Girls.

Ontdek nu waar deze serie over gaan en of het de moeite is om deze te gaan volgen:

Waar gaat Las Chicas Del Cable

Las Chicas Del Cable, ofwel Cable Girls, gaat over 4 vrouwen die in de 1920’s bij een Spaanse telefoonmaatschappij gaan werken.

De ambitieuze vrouwen luiden samen een revolutie in als ze gaan strijden voor onafhankelijkheid. Ondertussen moeten ze leren omgaan met romantiek en vriendschap in een modern bedrijf…

Makers van Gran Hotel

Deze Spaanse televisieserie is geschreven door Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés en Gema R. Neira. Deze scenarioschrijvers schreven eerder Gran Hotel. Voor liefhebbers van Gran Hotel is het dus de moeite om deze serie te volgen.

De hoofdrolspelers zijn Blanca Suárez, Nadia de Santiago, Ana Fernández, Maggie Civantos en Ana Polvorosa.

Internationale Netflix Originals

Las Chicas Del Cable is de eerste Spaanse Netflix Original.

Steeds meer landen krijgen een Netlfix Original. In 2016 ging de Franse Marseille en de Britse The Crown première. In maart 2017 is de Mexicaanse Ingobernable in première gegaan.

In 2017 komt de eerste Duitse Netflix Original online te staan. Deze Duitse serie heet Dark. Later in 2017 kunnen we genieten van de eerste Italiaanse Netflix Original, genaamd Suburra.