Nieuwe misdaadserie over Mocro Maffia

Videoland en RTL zijn bezig met de productie van een nieuwe misdaadserie. Deze Nederlandse televisieserie is gebaseerd op de bestseller Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

De vooraanstaande acteurs Thijs Römer (Moordvrouw, Weemoedt, Nieuwe Buren) en Achmed Akkabi (Moordvrouw, Weemoedt, Bluf) maken de serie. Het is nog onbekend of de acteurs zelf een rol hebben...

Het verhaal van Mocro Maffia

Mocro Maffia vertelt het verhaal van de opkomst van een nieuwe generatie criminelen. Het verhaal gaat over geld, ambitie, hoogmoed én verraad. Goede ingrediënten voor een televisieserie als je het ons vraagt!

Gebaseerd op de bestseller van Wouter Laumans en Marijn Schrijver

Het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver vormt de basis van deze serie.

De leden van de Mocro Maffia trokken eerder samen het land door om juweliers te overvallen. Nu moorden ze elkaar uit met automatische wapens, in een gevecht om cocaïne.

Niet alleen in Amsterdam voeren ze oorlog. Zelfs in België en Marokko bestrijden de criminelen elkaar. Maar wie staat er tegenover wie én waarom?

”iedereen in het conflict wordt geliquideerd”.

Wanneer is de Mocro Mafia te zien?

RTL is begonnen met de productie van deze spannende serie. Je hebt nog genoeg tijd om eerst het boek te lezen. Deze serie zal in 2018 exclusief te volgen zijn via Videoland. Houd het aanbod van Videoland daarom goed in de gaten!