Nog twee nieuwe spin-offs van Sons of Anarchy

Geweldig nieuws voor fans van The Sons. Bovenop de spin-off Mayans MC, ziet het ernaar uit dat we nog twee nieuwe spin-offs van Sons of Anarchy gaan krijgen!

De maker van deze hitserie, Kurt Sutter, heeft onthult dat de complete serie uit vier hoofdstukken zal bestaan, met Mayans MC als tweede deel...

Nieuwe sequel en prequel

Spoilers! Volgens Kurt Sutter zal de sequel gaan over de familie van Jax, die achterblijft nadat hij is overleden. Hierbij zullen de zonen van Jax, Abel en Thomas Teller, centraal staan.

Daarnaast wordt er een prequel geproduceerd. Deze prequel zal beginnen in de oorlog in Vietnam als John Teller en Piney Winston op het punt staan om terug te keren naar Amerika.

Ik heb het gevoel dat de Sons uit vier hoofdstukken moet bestaan – Kurt Sutter

Mayans MC

De eerste spin-off van SOA is Mayans MC. Deze nieuwe serie gaat in 2018 in première. De hoofdrol is voor JD Pardo, die eerder in The Messengers en Revolution speelde.

Mayans MC volgt de Ezekiel ”EZ” Reyes, een prospect van The Mayan MC. Zijn chapter is actief tussen de grens van Californië en Mexico.

EZ is de zoon van een trotse Latijns-Amerikaanse familie, wiens Amerikaanse droom uiteenviel door kartel-geweld. Nu leidt zijn behoefte naar wraak hem naar een leven waaruit hij nooit meer kan ontsnappen…

Meer nieuwe series die in 2018 in première gaan