Nu op Videoland: 2 seizoenen van UnREAL

Goed nieuws voor de fans van de serie UnREAL, want vanaf 27 februari kun je kijken naar 2 seizoenen van deze serie. Nog beter? Vanaf 27 februari komt er ook wekelijks een nieuwe aflevering van het derde seizoen online…

UnREAL

In UnREAL is Rachel één van de producers van het realityprogramma Everlasting (vergelijk het maar met The Bachelor). Zij heeft de opdracht gekregen van regisseur Quinn om de kandidaten zoveel mogelijk te manipuleren. Vooral omdat dit smeuïge tv oplevert.

Maar de kandidaten hebben ieder hun eigen agenda. Al hebben sommige kandidaten geen idee waar ze in beland zijn. En dat heeft rampzalige gevolgen…

Succesvolle dramaserie

Deze dramaserie is geschreven door Marti Noxon en Sarah Gertrude Shapiro.

UnREAL ging op 1 juni 2015 in première en kreeg lovende recensies van recensenten en kijkers. Zij vonden de serie lekker soapy en goed gemaakt. Tel daarbij nog een prima cast bij op en een hitserie was geboren.

Derde seizoen

Over de kwaliteit van het 2e seizoen verschilden de meningen, maar zender Lifetime had al ,voor de start van het 2e seizoen, een derde seizoen besteld.

Deze reeks start in de Verenigde Staten op 27 februari op Lifetime.

Videoland zet op 27 februari de 20 afleveringen van de eerste 2 seizoenen online. Daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van seizoen 3.