Nu op Videoland: 4 seizoenen van Beauty and the Beast

Zin om de spannende en romantische serie Beauty and the Beast te kijken? 4 seizoenen van deze Amerikaanse serie zijn nu te zien op Videoland.

Je kunt dus lekker veel afleveringen achter elkaar bekijken...

Beauty and the Beast

Catherine ‘Cat’ Chandler is rechercheur moordzaken. Wanneer ze een moordzaak onderzoekt, stuit ze op de mysterieuze, dood gewaande ex-militair Vincent Keller.

Hij blijkt een man met bovennatuurlijke krachten te zijn. Tussen deze twee bloeit een onwaarschijnlijke romance op.

Cat helpt Vincent om uit handen te blijven van de gevaarlijke, geheime organisatie die hem in een mutant heeft veranderd…

Makers

Beauty and the Beast is gebaseerd op de gelijknamige serie Beauty and the Beast uit 1987.

De recente Amerikaanse drama- en actieserie Beauty and the Beast werd geproduceerd en geschreven door Sherri Cooper-Landsman en Jennifer Levin (producer en schrijver van Without a Trace). Eerder waren ze al verantwoordelijk voor de productie en het script van de serie Unforgettable.

Fans

De serie was voor het eerst te zien op 10 oktober 2012 en werd door recensenten met de grond gelijk gemaakt.

Toch wist de serie – mede door de aantrekkelijke hoofdrolspelers, de dosis romantiek en een portie actie – wel een trouwe schare fans op te bouwen.

De serie liep dan ook 4 seizoenen.

Gecanceld

The CW was echter niet tevreden met de kijkcijfers en wilde zich richten op succesvollere tv-series. Op 23 september 2016 kondigde The CW aan dat de serie na 4 seizoenen beëindigd werd.

4 seizoenen van Beauty and the Beast zijn nu te zien op Videoland.