Nu te zien op Videoland: het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum (CMC)

Goed nieuws voor de kijkers van de ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum (CMC). Vanaf zondag 17 december is het héle tweede seizoen te zien op Videoland...

Het tweede seizoen

In het 1ste seizoen van CMC zagen we hoe Cleo de Waard startte als de nieuwe directrice van het ziekenhuis Centraal Medisch Centrum. Ze ontdekte al snel dat ze was aangenomen om bezuinigingen door te voeren en dat verschillende zaken niet helemaal klopten in het ziekenhuis.

Zal Cleo in de 2e reeks meegaan in de corruptie of gaat ze het juist bevechten? En hoe gaat het verder met de geheime liefde tussen Cleo en Luuk? En wat doet Jacob met zijn grote geheim?

Kijkcijfers

De Nederlandse serie Centraal Medisch Centrum was voor het eerst te zien op 2 oktober 2016 op RTL4. Deze televisieserie is gebaseerd op realistische medische thema’s.

Will Koopman (bekend als regisseur van onder meer Gooische Vrouwen en de De Jacht) is verantwoordelijk voor de regie.

De serie trapte op 2 oktober af met 1,5 miljoen kijkers, maar daalde na een aantal afleveringen onder de 1 miljoen kijkers. Toch was RTL redelijk tevreden en werd er nog een tweede seizoen besteld.

Centraal Medisch Centrum (CMC)

Cleo de Waard is de nieuwe CEO van een ziekenhuis. Van de Raad van Bestuur heeft ze de opdracht gekregen om te bezuinigen.

Maar dan ontdekt ze dat de Raad van Bestuur niks geeft om het welzijn van de patiënten. Daardoor is het moeilijk om bezuinigingsmaatregelen door te voeren.

Bovendien zorgen de bezuinigingsmaatregelen voor veel weerstand bij de artsen. Al hebben deze artsen en verpleegkundigen soms ook nog andere dingen aan hun hoofd…

Vanaf zondag 17 december is het gehele 2e seizoen te zien op Videoland. Geen Videoland? Geen probleem, want het 2e seizoen begint 21 januari ook om 22.00 op de nieuwe serie-avond van RTL4.