Opnames seizoen 3 Nieuwe Buren zijn begonnen!

De opnames van het derde seizoen van een populaire Nederlandse serie zijn begonnen: Nieuwe Buren!

Het derde seizoen zal uit 10 aflevering bestaan en wederom als 1ste via het aanbod van Videoland te bekijken zijn...

Nieuwe gezichten in de Almeerse Zonnewijk

Onder andere Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács verhuizen als koppel naar de Zonnewijk in Almere. Hun dochter wordt gespeeld door Abbey Hoes.

Daarnaast spelen Raymond Thierry, Tonko Bossen en Tobias Kersloot nieuwe buurtbewoners. Kersloot is te zien als zoon van Carl, in het tweede seizoen nog gespeeld door Leopold Witte.

Ten slotte is ook Beppie Melissen aanwezig als nieuw lid van de cast.

Koppels in Nieuwe Buren zijn dat ook in het echt

In eerdere seizoenen was showbizzkoppel Daan Schuurmans en Brascha van Doesburgh al te zien als koppel in de serie. Ook Katja Schuurmans en Thijs Römer, en Fedja van Huêt en Karina Smulders hadden zowel op het witte doek als daarbuiten een relatie.

Die traditie zet de serie deze keer voort met Abbey Hoes en Tobias Kersloot.

Een origineel scenario voor de Nederlandse serie

Waar de serie oorspronkelijk gebaseerd is op het gelijknamige boek van Saskia Noort, is er voor het 3de seizoen een compleet nieuw scenario van het team Karin van der Meer, Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.

Karin scrheef eerder scenario’s van Als de Dijken Breken, Zwarte Tulp en Penoza. Marnie schreef hiervoor scenario’s van Flikken Maastricht.

Verantwoordelijk voor de regie zijn Bobby Boermans en André van Duren. Net als eerdere seizoenen bestaat ook seizoen 3 van Nieuwe Buren weer uit 10 afleveringen. De productie is in handen van Rachel Bommel van Millstreet Films.

Het is nog onbekend wanneer seizoen 3 te zien is. De verwachting is dat deze ergens in november wordt uitgezonden.

Seizoen 1 en 2 terugkijken op Videoland

Wie niet tot november kan wachten op het 3de seizoen van deze Nederlandse serie, haalt op Videoland alvast zijn hart op met de volledige seizoenen 1 en 2…