Paul Scheuring staat open voor een 6de seizoen van Prison Break

Seizoen 5 van Prison Break is afgelopen. De vraag is of er een 6de seizoen van Prison Break komt. 

Paul Scheuring, de maker van Prison Break, staat open voor een 6de seizoen, maar alleen als ze een verhaal kunnen bedenken waarmee ze écht iedereen kunnen verrassen.

Let op! Lees alleen verder als je alle afleveringen van seizoen 5 hebt gezien. Kijk anders eerst on demand naar de laatste afleveringen...

Michael is eindelijk vrij…

Michael is eindelijk vrij én herenigd met zijn familie. Het was niet makkelijk om 7 lange jaren weg te zijn van Sara en hun zoon Mike. Dankzij een lange planning, een paar geniale acties én een moord of 2, is Michael eindelijk ontsnapt aan Posidon.

Michael’s moeilijke terugkeer in de maatschappij?

Nu de maker van Prison Break heeft aangegeven dat hij openstaat voor een 6de seizoen, kunnen we beginnen met speculeren. Waar zou seizoen 6 van Prison Break over kunnen gaan? Hoofdrolspeler Wentworth Miller heeft zijn visie gegeven op seizoen 6:

”Dat Michael nu thuis is, betekent niet dat hij rust heeft gevonden. De afgelopen 7 jaren waren een nachtmerrie voor hem én hij is uit de dood opgestaan. Hij is herenigd met zijn familie, maar ik denk dat die nog lang achtervolgd wordt door alle gebeurtenissen.

Ik denk dat Michael paranoïde gaat worden en last gaat krijgen van slapeloosheid en angst. Misschien wordt hij hierdoor meegesleept in duistere dingen, illegale dingen.

Mocht er een 6de seizoen komen, dan zouden we misschien kunnen starten met Michael’s moeilijke terugkeer in de maatschappij.”

”Michael is  nu thuis, maar ik weet niet of die rust heeft gevonden” – Wentworth Miller

0% kans als er géén goed verhaal wordt bedacht

Wentworth Miller is niet de enige die zich afvraagt, wat een nieuwe verhaal zou kunnen zijn. Ondanks het gesloten einde van seizoen 5, is Paul Scheuring aan het nadenken over een mogelijke nieuwe gevangenisuitbraak.

Verwacht deze uitbraak alleen niet snel. Scheuring geeft aan dat de kans 0% is dat Prison Break terugkeert, als ze geen geweldig verhaal kunnen bedenken.

Hoe zou seizoen 6 verder gaan?

We zijn benieuwd hoe jij denkt dat seizoen 6 verder gaat. T-Bag zit weer vast in de Fox River State Penitentiary. Misschien gaan ze hem proberen uit te breken als dank voor zijn hulp?

Misschien gaat Michael uiteindelijk toch in op het aanbod van de CIA directeur, die hem een baan aanbood, net nadat hij Michael zijn vrijheid teruggaf?