Populaire serie Zac and Mia vanaf 13 december te zien op Videoland

Vanaf 13 december is het eerste seizoen van Zac and Mia te zien op Videoland. In deze populaire tienerserie draait het om twee jonge kankerpatiënten die een bijzondere vriendschap opbouwen...

Zac and Mia

In de Amerikaanse serie Zac & Mia hebben de twee tieners Zac en Mia kanker. Maar behalve hun ziekte hebben ze niets met elkaar gemeen. Sterker nog, buiten het ziekenhuisleven om zouden ze nooit contact met elkaar hebben gehad.

Zo heeft de intelligente Zac (Youtube vlogger een acteur Kian Lawley) een glansrijke toekomst voor zich, tot hij zijn diagnose krijgt. Social media verslaafde Mia (Anne Winters) weigert om haar leven te laten bepalen door de ziekte. Ondanks deze verschillen bouwen ze een vriendschap op en blijken ze elkaar erg nodig te hebben…

Succes

De serie is gebaseerd op de succesvolle young adult roman ‘Zac and Mia’ van A.J. Betts. Bedenker van de serie, Allen Clary, schreef het script. Jason Perlman regisseerde de serie. Op 7 november 2017 was Zac and Mia voor het eerst te zien op go90.

De serie kreeg goede recensies, maar scoorde vooral goed bij de jonge doelgroep. Binnen korte tijd bouwde de serie een groep van trouwe fans op. Eind november werd dan ook een tweede seizoen besteld.

Deze tweede reeks is in 2018 te zien op go90.

Het eerste seizoen van ‘Zac and Mia’ is vanaf woensdag 13 december te zien op Videoland.