Première datum en trailer van Bloodline seizoen 3

Geschreven op 18 april 2017

Netflix heeft de trailer van seizoen 3 van Bloodline vrijgegeven. Daarnaast is de première datum van het 3de en laatste seizoen openbaar gemaakt.

Het derde deel van deze dramaserie zal, net als seizoen 2, uit 10 afleveringen bestaan.

Lees nu meer over het derde seizoen van Bloodline…

Vanaf 26 mei gaat het verhaal verder...

Vanaf 26 mei staat seizoen 3 op Netflix. In de serie, zien we de Rayburns. Het zijn hardwerkende mensen uit Florida Keys.

Hun verleden bevat duistere geheimen. Als het zwarte schaap van de familie terugkeert naar Florida Keys, dreigen de geheimen te worden onthuld.

De spanningen bouwen zich steeds verder op. De relatie tussen de hechte familie wordt steeds slechter en goede mensen worden gedwongen om slechte dingen doen.

In seizoen 3 lopen de spanningen hoog op!

Hoofdrolspelers en makers

In de Netflix Original spelen de sterren Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini en Borbert Leo Butz.

Ben Mendelsohn won in 20016 een Primetime Emmy Award! Daarnaast werd hij genomineerd voor een Golden Globe.

De meeslepende serie is gemaakt door Todd A. Kessler, Glenn Kessler en Daniel Zelman. De serie is geproduceerd door Sony Pictures Television en Netflix.

Gestopt door Financiële redenen

De afleveringen zijn opgenomen in Florida. De afleveringen zijn opgenomen met een subsidieregeling voor de entertainment industrie. De staat Florida heeft ervoor gekozen de subsidie stop te zetten. Daardoor is het voor Netflix een stuk duurder geworden om de serie voort te zetten.

Over Bloodline

  • Première datum en trailer van Bloodline seizoen 3 imdb Beoordeling: 8 8
  • 2015 - 2017
  • 3 seizoenen
  • 33 afleveringen
  • Netflix

In Florida Keys woont een familie van 4 volwassen broers en zussen die hecht zijn met elkaar. Dan komt hun andere broer opeens naar huis.

Deze broer is het zwarte schap van de familie. Door zijn thuiskomst worden geheimen onthuld die littekens hebben achtergelaten op de familie…