Prison Break gemist? Kijk de herhalingen

Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver! We hebben allemaal gewacht op de terugkeer van Prison Break. Volgens ons dé beste serie ooit! Het is daarnaast 1 van de populairste Netflix series.

De 1ste aflevering was direct super spannend. Sommige mensen hebben de 1ste aflevering gemist, misschien omdat Ajax moest voetballen. Geen zorgen!

Alle afleveringen zijn meerdere keren terug te kijken. We hebben een overzicht online staan met alle data waarop de afleveringen opnieuw worden uitgezonden. Bij iedere aflevering staat waar deze over ging, zonder teveel informatie prijs te geven...

Prison Break terugkijken:

 

Herhaling aflevering 1: Ogygia

Ogygia is de naam van de 1ste aflevering van seizoen 5 van Prison Break. Ogygia is de naam van de gevangenis in Yemen waar Michael Scofield zit opgesloten.

Wanneer is aflevering 1 terug te kijken?

Hieronder staan de data waarop aflevering 1 terug te kijken is:

 • Vrijdag 7 april om 22.50
 • Maandag 10 april 21.00

Over aflevering 1

Het leek alsof Prison Break nooit weg is geweest. Vanaf de 1ste minuut zat ik weer in de serie. Het is super om Lincoln en vooral Theodore weer terug te zien.

Lincoln is weer terug gevallen in zijn oude patroon. Sarah heeft een nieuw leven samen met haar zoon en man. Iedereen is geschokt als Theodore met bewijs komt dat Michael misschien nog leeft.

Naast het mysterie rondom de verdwijning van Michael, is er nog een mysterie rondom Theodore: Waarom heeft hij een foto van Michael ontvangen nadat hij is vrijgelaten uit de gevangenis?

De 1ste aflevering is snel en spannend. De serie begint direct met actie! Het einde van de 1ste aflevering vond ik echt super. Ik dacht: ”Hoe hebben ze dit kunnen bedenken, geweldig!”.

Herhaling aflevering 2: Kaniel Outis

Kaniel Outis is de 2de aflevering van het 5de seizoen. Michael Scofield is in de gevangenis in Yemen bekend onder de naam Kaniel Outis.

Over aflevering 2

Aflevering 2 begint met een raadsel: ”Find the Sheikh of Light and I will be free”. Dat staat op een briefje die Lincoln van een jongetje ontvangt. Lincoln en Benjamin gaan naar Sheba om om hulp te vragen.

Sarah ontmoet Paul Kellerman opnieuw. Paul heeft meer informatie over Kaniel Outis.

Ondertussen probeert Michael Scofield ”Kaniel Outis” samen met een celgenoot te ontsnappen uit Ogygia. Beide staan onder enorme druk, omdat er buiten een oorlog aan de gang is!

Wanneer is aflevering 2 terug te kijken?

Hieronder staat op welke dagen aflevering 2 van Prison Break opnieuw wordt uitgezonden:

 • Vrijdag 14 april om 21.00
 • Zondag16 april 01.00

Herhaling aflevering 3: The Liar

The Liar is de 3de aflevering van seizoen 5. Gaat Michael ”Kaniel” deze aflevering ontsnappen uit de beruchte Ogygia gevangenis in Yemen?

Over aflevering 3

De 2de aflevering eindigde met de vrijlating van een gevaarlijke terrorist. Michael ”Kaniel” is bevriend met deze terrorist. Natuurlijk willen we weten waarom hij hiermee bevriend is!

Michael maakt zich in aflevering 3 klaar om te ontsnappen. Net als bij het 1ste seizoen van Prison Break maakt hij hierbij gebruik van zijn tattoo. Alleen heeft hij een nieuwe tattoo met Arabische tekens.

Buiten de gevangenis proberen Lincoln en Benjamin erachter te komen wat de aanwijzingen van Michael betekenen. Ondertussen wordt de situatie in Yemen steeds onrustiger.

Wanneer is aflevering 3 terug te kijken?

Aflevering 3 wordt na 19 april 2017 nog 2 keer uitgezonden. Hier staan de data waarop deze aflevering wordt herhaald:

 • Vrijdag 21 april om 21.00
 • zondag 23 april 00.55

Herhaling aflevering 4: The Prisoner’s Dilemma

In The Prisoner’s Dilemma weten Michael en een paar celgenoten de gevangenis te ontsnappen, terwijl de situatie buiten de gevangenis steeds heftiger wordt.

Over aflevering 4

Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Michael en zijn celgenoten, inclusief de terrorist Abu Ramal, opgesloten in een isoleercel. ISIL komt steeds dichterbij en bewakers ontvluchten de gevangenis. De andere gevangenen willen Michael en Abu Ramal vermoorden.

Samen ontvluchten ze de gevangenis. Buiten de gevangenis wordt Abu Ramal vermoord door Micheal en zijn celgenoten. Samen met Lincoln vluchten ze weg. Nu zitten alle terroristen van ISIL achter hen aan.

Ondertussen zoekt T-Bag naar antwoorden. Hij gaat langs bij Paul Kellerman. Die wordt vermoord en T-Bag weet te ontsnappen. Hij ontdekt dat de nieuwe man van Sarah misschien niet is wie hij zegt dat hij is…

Wanneer is aflevering 4 terug te kijken?

Aflevering 4 is een paar keer terug te kijken. De afleveringen worden herhaald op onderstaande data. Daarnaast zijn de afleveringen met KPN Play tot 7 dagen terug on demand te volgen.

 • Vrijdag 28 april om 21.00
 • zondag 30 april 00.00
 • Maandag 01 mei 21.00

Herhaling aflevering 5: Contingency

In Contingency is het Michael gelukt om buiten de muren van Ogygia te komen.

Over aflevering 5

Alle terroristen zoeken naar Michael en zijn vrienden. Hun leider is namelijk vermoord door hen. Het hele land is nu een gevangenis geworden! Michael, Lincoln en Benjamin moeten samen met hun volgers onderduiken. Hoe gaan ze uit het land komen?

Daarnaast wil Lincoln wel eens weten hoe het kan dat Michael nog leeft én waarom die in Yemen is. Micheal zegt dat iedereen vrij zou worden gelaten, als hij undercover zou gaan voor de CIA.

Sarah wil weten of haar man écht is wie hij zegt dat hij is…

Wanneer is aflevering 5 terug te kijken?

Aflevering 5 wordt een aantal keer opnieuw uitgezonden. De herhalingen worden uitgezonden op:

 • Vrijdag 5 mei om 21.00
 • zondag 7 april 00.55
 • Maandag 8 mei 21.00

Herhaling aflevering 6: Phaeacia

In aflevering 6 proberen Michael en Lincoln door de woestijn te ontsnappen naar Phaeacia. Geen makkelijke reis, omdat ze worden achterna gezeten door leden van ISIL.

Wanneer is aflevering 6 terug te kijken?

Op deze data is aflevering 6 terug te kijken:

 • Zondag 14 mei om 00.55
 • Maandag 15 mei 21.05
 • Woensdag 17 mei 02.45

Herhaling aflevering 7: Wine-Dark Sea

Wanneer is aflevering 7 terug te kijken?

Aflevering 7 wordt een paar keer gehaald. Hieronder staan de data waarop aflevering 7 nog een keer wordt uitgezonden:

 • Woensdag 17 mei om 21.00
 • Vrijdag 19 mei 21.05
 • Zondag 21 mei 01.05

Herhaling aflevering 8: Progeny

Wanneer is aflevering 8 terug te kijken?

De een na laatste aflevering van seizoen 5 wordt meerdere keren uitgezonden. Check hieronder wanneer aflevering 8 nog een keer te zien is:

 • Zaterdag 27 mei 01.00
 • Maandag 29 mei 21.00

Herhaling aflevering 9: Behind the Eyes

Aflevering 9 is de laatste aflevering van seizoen 5. Ontdek hoe het seizoen eindigt!

De tattoo van Michael bevat meer informatie dat je in eerste instantie zou lijken. Daarnaast is het einde écht spannend en onvoorspelbaar. De allerlaatste scene is cool!

Wanneer is aflevering 9 terug te kijken?

Op deze data wordt aflevering 9 nogmaals uitgezonden:

 • Vrijdag 2 juni 21.05
 • Zondag 4 juni 01.00