Vanaf 21 januari op RTL4: een serie-avond met Moordvrouw, Soof: een nieuw begin en CMC

Hou je van avonden met tv-series van eigen bodem? Dan zit je vanaf zondag 21 januari 2018 goed bij RTL4. Op deze avond start achtereenvolgens het zevende seizoen van Moordvrouw, de nieuwe serie Soof: een nieuw begin en het tweede seizoen van CMC...

Zevende seizoen van Moordvrouw

Het zevende seizoen van Moordvrouw kreeg na het vertrek van de vaste scriptschrijver Lex Passchier een nieuw schrijversduo: Alma Popeyus en Hein Schuetz.

Dat zien we terug in de nieuwe reeks. Het zevende seizoen gaat verder waar het zesde seizoen eindigde. Na de opheffing van het bureau, leverde het team de penningen in. In een andere hoedanigheid is het team – dat nog steeds bestaat uit Fenna (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) en Dries (Ali Ben Horsting) – bezig om de moeilijkste zaken op te lossen.

Moordvrouw nu kijken

Het zevende seizoen van Moordvrouw trapt de serie-avond van RTL4 op 21 januari af om 20.00 uur. Videoland zet aflevering 1 al in de ochtend online!

Soof: Een nieuw begin

Na Moordvrouw is op 21 januari de nieuw serie Soof: een nieuw begin te zien. Hoofdrolspelers Lies Visschedijk, Fedja van Huet en Dan Karaty zien we terug. Elise Schaap en Barbara Sloesen zijn nieuwe gezichten in de serie.

De serie gaat verder waar de tweede film eindigde. Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) zijn gescheiden, maar als Kaspers ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt een prima situatie. Niet alleen voor Kasper, maar ook voor de kinderen. Zelfs Soof vindt het wel handig dat er weer een man in huis is.

Maar deze regeling leidt al snel tot een hoop gedoe en misverstanden. Vooral wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Soof: een nieuw begin is op zondag 21 januari om 21.00 te zien op RTL4 en nu online te volgen.

Tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum (CMC)

Na Soof: een nieuw begin begint om 22.00 het 2e seizoen van de ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum (CMC). In Centraal Medisch Centrum’ staan de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo (Ricky Koole), de medische staf en de patiënten centraal.

In het 1ste seizoen had Cleo de Waard (Ricky Koole) het als nieuw aangestelde CEO van het ziekenhuis niet makkelijk. Niet alleen omdat ze bezuinigingen moest doorvoeren, maar ook omdat ze een aantal duistere zaken ontdekte. De grote vraag in het tweede seizoen is of Cleo de moed heeft om dit te onthullen aan de buitenwereld.

Het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum begint om 22.00 op 21 januari op RTL4.