The Sandhamn Murders seizoen 3 op Lumière

Geschreven op 17 mei 2018

Sinds 15 mei staat het 3de seizoen van de misdaadserie The Sandhamn Murders te zien op Lumière. Daarnaast is seizoen 3 verkrijgbaar op DVD…

Gebaseerd op romans van Viveca Sten

The Sandhamn Murders is gebaseerd op ”I Maktens Skugga” en ”I Sanningens namn” van de Zweedse schrijfster Viveca Sten. De scenario’s zijn grotendeels geschreven door Hans Rosenfeldt en Camilla Ahlgren, die bekend zijn van The Bridge!

Over The Sandhamn Murders

Deze Scandinavische serie speelt zich af op Sandhamn, een eiland bij de kust van Stockholm. Het eiland heeft slechts 120 inwoners, maar in de vakantie komen er vele mensen naar het eiland.

Wanneer er een moord wordt gepleegd, komt politieagent Thomas Andreasson naar het eiland. Samen met zijn vriendin Nora Linde gaat hij de moord onderzoeken. Ondertussen moeten zowel Thomas als Nora omgaan met hun persoonlijke problemen…

Seizoen 1 tot en met 3 kijken

Deze misdaadserie is in 2010 in première gegaan en heeft inmiddels 5 seizoenen. Het aanbod van Lumière bestaat momenteel uit 3 seizoenen. Je kunt dus alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 3 kijken!

Over The Sandhamn Murders

  • The Sandhamn Murders seizoen 3 op Lumière imdb Beoordeling: 6.8 6.8
  • 2010 - 
  • 6 seizoenen
  • 23 afleveringen
  • TV4

Sandhamn is een Zweeds eiland bij de kust van Stockholm. Op het eiland wonen slechts 120 mensen, maar in de vakantieperiode komen er vele mensen naar het eiland.

Als er een moord wordt gepleegd, wordt Thomas Andreasson ingeschakeld. Deze inspecteur is gescheiden na de dood ...