Seizoen 2 van Rectify vanaf 14 april op NPO3

14 april is het tweede seizoen van Rectify te bekijken op NPO3 met 10 nieuwe afleveringen!

Rectify is een drama- en misdaadserie van de de makers van AMC's Breaking Bad. Seizoen 1 begon op 22 april 2013.

De bedenker en regisseur is Ray McKinnon. We kennen Ray McKinnon van Sons of Anarchy en Deadwood...

Aangrijpende serie

Het verhaal gaat over Daniel Holden. Hij heeft 20 jaar lang onterecht in de gevangenis vastgezeten. Daniel werd verdacht van verkrachting en moord op zijn vroegere vriendin. Hij wordt vrijgesproken, als na een DNA onderzoek blijkt dat hij helemaal niet de dader is van het misdrijf.

Na de vrijspraak keert Daniel terug naar zijn familie. Als hij terug is, merkt hij nog wel dat veel mensen denken dat hij schuldig is. Daniel probeert zijn leven weer op te pakken. Dit blijkt erg moeilijk te zijn wanneer niemand gelooft in zijn onschuld…

Seizoen 2

Nadat Daniel 20 jaar lang heeft vastgezeten in de gevangenis probeert hij nog steeds zijn leven weer op te pakken. Het verleden heeft hier een grote invloed op. Daniel blijft maar worstelen met het verleden en zijn familie wordt hier in meegenomen. Sommige familieleden denken dat hij schuldig is en anderen denken dat hij onschuldig is.

Seizoen 1 staat op Netflix

Seizoen 1 is onderdeel van het aanbod van Netflix. Het 1ste seizoen heeft in totaal 6 afleveringen. De duur van alle afleveringen is in totaal 4 uur en 29 minuten. Wanneer je nu start met het kijken van seizoen 1, kun je morgen meteen verder kijken op NPO3.