The Good Fight seizoen 2

Op 15 september 2017 kwam seizoen 1 tot en met 7 van The Good Wife op Videoland te staan. Op 22 september werd de nieuwe spin-off The Good Fight online gezet en vanaf 12 maart 2018 kunnen we kijken naar het 2de seizoen! Goed nieuws, want deze serie kreeg een 8,4 op IMDB!

Over The Good Fight

The Good Fight is een spin-off van The Good Wife, een succesvolle dramaserie met 156 afleveringen. Beide series zijn gemaakt door Robert en Michelle King.

In The Good Fight heeft Diane Lockhart haar baan verloren bij Lockhart & Lee. Daarnaast is ze terecht gekomen in financiële problemen. Samen met haar petekind Maia en Lucca probeert ze hun reputaties te herstellen. Hiervoor gaan ze werken bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Chicago…

The Good Fight kijken

Over seizoen 2

In de Verenigde Staten gaat het 2de seizoen op 4 maart 2018 in première. 8 dagen later kunnen we het 2de seizoen in Nederland gaan volgen. Het 2de seizoen bestaat uit 13 afleveringen. Videoland zet iedere maandag een nieuwe aflevering online.

In het 2de seizoen worden er meer moorden gepleegd in Chicago. Wanneer er meerdere advocaten worden vermoord door hun cliënten, beginnen Diane, Lucca en Maia zich zorgen te maken. Zijn ze nog wel veilig en kunnen ze hun cliënten nog wel vertrouwen?

Ondertussen heeft Diane vel moeite met een nieuwe collega en moet Maia terechtstaan voor een schandaal rondom haar ouders…

The Good Fight kijken

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER