Seizoen 2 van 13 Reasons Why in 2018 op Netflix

Het verhaal is nog niet afgelopen! Netflix's 13 Reasons Why krijgt een 2de seizoen. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn naar buiten gebracht via Twitter.

Net als seizoen 1 wordt het nieuwe seizoen geproduceerd door Selena Gomez in samenwerking met Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Joy Gorman Wettels, Michael Sugar en Steve Golin.

Hieronder staan deze eerste beelden van seizoen 2...

Seizoen 2 gaat over de nasleep van Hannah’s dood

Seizoen 1 is gebaseerd op Thirteen Reasons Why uit 2007 van schrijver Jay Asher en gaat over de zelfmoord van Hannah Baker, gespeeld door Katherine Langford.

Over seizoen 1 ontstond enige ophef onder zelfmoordexperts en nabestaanden van mensen die zelfmoord hebben gepleegd. Volgens hen zou deze Netflix Original niet goed zijn voor tieners die spelen met de gedachte om zelfmoord te plegen.

Seizoen 2 gaat over de nasleep van Hannah’s dood. Hoe herstellen de andere karakters van de gebeurtenissen en hoe gaan ze verder met hun leven?

Seizoen 2, zal net als seizoen 1, uit 13 afleveringen bestaan. Het nieuwe seizoen zal in 2018 op Netflix komen te staan.

Het populairste op Twitter

Netflix publiceert geen cijfers over het succes van een series. Wel weten we dat er over 13 Reasons Why het meeste getweet is in 2017. Het is daarmee zeker dat het een enorm populaire Netflix serie is.