Seizoen 2 van 24: Legacy komt eraan!

Geschreven op 21 april 2017

Heb je ook zo genoten van het 1ste seizoen van 24: Legacy? Zet dan maandag 12 juni maar alvast in je agenda. Op die dag zendt FOX de eerste aflevering van het tweede seizoen van 24: Legacy uit!

Hieronder staat waar 24 én 24: Legacy over gaat…

Geschiedenis

Als je even kwijt bent waar 24 (of 24: Legacy seizoen 1) ook alweer over ging, hebben we een korte geschiedenis voor je opgesteld.

In de jaren 00’ was de dramaserie 24 internationaal een enorme hit en o.a. bekroond met een Emmy en Golden Globe award.

Elke aflevering duurde een uur en speelde zich af in ‘realtime’. Het complete seizoen duurde 24 uur en was een dag uit het leven van FBI-agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland).

Hij probeerde als lid van een anti-terrorisme-unit aanslagen te voorkomen.

Het vervolg: 24 Legacy

Na een aantal jaren stilte werd het vervolg op 24 gelanceerd: 24 Legacy.

Deze nieuwe serie houdt vast aan het realtimeconcept, maar heeft een andere hoofdrolspeler. De militair Eric Carter (gespeeld door Corey Hawkins en o.a. bekend van The Walking Dead) werkt samen met de antiterroristische eenheid om een allesverwoestende aanslag op de Verenigde Staten te voorkomen.

Daarnaast speelt Miranda Otto (bekend van Lord of the Rings en Homeland) een belangrijke nieuwe rol. Ze is voormalig hoofd van de antiterroristische eenheid en nu getrouwd met een senator. Maar eigenlijk wil ze liever terug naar haar oude baan.

De tagline van deze populaire serie uit 2017 is New Day. New Hero...

Over 24: Legacy

  • Seizoen 2 van 24: Legacy komt eraan! imdb Beoordeling: 6.2 6.2
  • 2017 - 2017
  • 1 seizoenen
  • 12 afleveringen
  • FOX

Eric Carter is een teruggekeerde oorlogsheld. Hij heeft een hoop ellende mee teruggenomen uit de oorlog en is enorm getraumatiseerd.

Wanneer de terrorist Bin-Khalid een aanslag wil plegen op Amerikaanse bodem, komt Eric Carter in actie…