Seizoen 2 van Ozark op 21 augustus op Netflix

Op donderdag kondigde Netflix het tweede seizoen van Ozark aan. Hiermee krijgt de spannende misdaadserie met Jason Bateman in de hoofdrol een vervolg.

Hieronder staat alles wat je over seizoen 2 van Ozark moet weten…

Wanneer komt het tweede seizoen op Netflix te staan?

Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Ozark op 31 augustus 2018 online komt te staan. Vanaf die dag kunnen we in Nederland naar seizoen 2 kijken. Hiermee komt het tweede seizoen 13 maanden na de première van het eerste seizoen. Netflix vernieuwde de serie in juli, nadat het eerste seizoen een succes was.

Netflix heeft aangegeven dat het tweede seizoen ook 10 afleveringen zal hebben, met dezelfde speelduur als de vorige afleveringen.

Welke acteurs en actrices spelen in seizoen 2?

Jason Bateman keert uiteraard terug als Marty Byrde en Laura Linney speelt opnieuw zijn vrouw Wendy Bryde. Sofia Hublitz, die de rol van Charlotte heeft, heeft bevestigd terug te keren in seizoen 2. Charlie Tahan is terug als Wyatt Langmore.

Janet McTeer is een nieuwe actrice. Deze met een Oscar-genomineerde actrice speelt een advocaat uit Chicago, met een link naar het kartel. Het nieuwe personage kan het nog enorm lastig maken voor Marty.

Waar is seizoen 2 opgenomen?

De opnames van seizoen 2 zijn afgelopen najaar begonnen. De misdaadserie is opgenomen in de Ozarks, een locatie uit de echte wereld. Het berg- en merengebied uit de Verenigde Staten bevindt zich in de staten: Arkansas, Missouri, Oklahoma en Kansas.

Waar gaat seizoen 2 over?

In het tweede seizoen worden de problemen voor Marty Bryde nog groter. De officiële samenvatting van Netflix zegt het volgende:

”In het langverwachte tweede seizoen blijft de serie Marty Bryde en zijn familie volgen, terwijl ze door de duisteren wateren van het leven navigeren binnen een gevaarlijk drugskartel.”

”Nu Del er niet meer is stuurt het kartel haar meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de boel op te schudden, net op het moment dat The Brydes de zaken op orde hebben.”

”Marty en Wendy worstelen om hun gezinsleven in balans te houden, te midden van de toenemende gevaren van hun partnerschappen met de naar macht verlangende familie Snells, het kartel én hun nieuwe plaatsvervangende sheriff, Ruth Langmore, wiens Vader Cade uit de gevangenis is vrijgelaten.”

”De inzet is nog hoger dan voorheen en The Brydes beseffen dat ze all-in moeten gaan voordat ze uit deze wereld kunnen stappen…”