Seizoen 2 van Toon staat sinds 26 mei 2017 online

Goed nieuws voor liefhebbers van komedieseries. KPN's Toon is terug met een 2de seizoen!

Alle afleveringen van seizoen 1 en 2 zijn, sinds 26 mei, on demand te volgen via KPN Play. Het 2de seizoen bestaat, net als seizoen 1, uit 8 afleveringen van zo'n 25 minuten.

De hoofdrol is voor Joep Vermolen. Hij heeft deze hilarische serie deels bedacht en heeft de rol van Toon. De regie was in handen van Beer ten Kate. In seizoen 1 zagen we verschillende BN'ers voorbij komen, waaronder Eva Jink, Bram Moszkowicz, Gwen van Poorten en DJ Jean.

Ontdek waarom deze serie een succes is...

Het verhaal van een BN’er die geen BN’er wil zijn…

Toon is een sociaal onhandige muzikant. Op een surpriseparty wordt hem gevraagd om op zijn gitaar te spelen en wat te zingen. Iemand neemt zijn act op. De volgende morgen is deze video bijna 2 miljoen keer bekeken!

Vanaf dat moment kent iedereen Toon. Zelf wil Toon eigenlijk helemaal niet bekend zijn. Hij zit liever thuis op de bank te game. Zijn zus Elise en de enthousiaste zangers Nina stimuleren hem om een videoclip op te nemen. Deze videoclip van Toon en Nina zorgt voor een internationale doorbraak!

In seizoen 2 gaat Nina alleen verder met haar carrière. Toon is, samen met zijn nieuwe huisgenoot Becky, een bekende vlogger geworden…