Seizoen 3 van Better Call Saul vanaf 11 april op Netflix

Vanaf dinsdag 11 april kunnen we bij Netflix wekelijks genieten van nieuwe afleveringen van Better Call Saul.

De afleveringen zullen een dag eerder in de VS bij de zender AMC op televisie te zien zijn. Het 3de seizoen zal, evenals de 2 voorgaande, uit 10 afleveringen bestaan...

Waar gaat Better Call Saul over?

Better Call Saul is een spin-off en prequel van de hitserie Breaking Bad. In de hoofdrol zien we advocaat Jimmy McGill die langzaam evolueert in zijn alter ego Saul Goodman: de meest louche, criminele advocaat van Albuquerque.

Hoewel hij steeds het goede probeert te doen, moet hij zijn overtuigingen vaak opzij zetten om zijn hoofd boven water te kunnen houden. Het personage, gespeeld door Bob Odenkirk, werd bij Breaking Bad-fans zo populair dat de makers besloten een hele serie over hem te maken…

Voldoende verhaallijnen, charme en stijl

Tv-commentatoren zijn het erover eens dat Better Call Saul een waardige metgezel is van de originele serie. Het biedt voldoende verhaallijnen, charme en stijl om als serie volledig op zichzelf te kunnen staan.

Het 2de seizoen werd genomineerd voor zeven Emmy Awards en drie Critics’ Choice Awards. Eveneens won het tweemaal de AFI Award voor “TV Program of the Year”. Bob Odenkirk werd voor zijn acteerwerk ook onderscheiden met talloze prestigieuze prijzen.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 3?

In de eerste 2 seizoenen lag de focus op Sauls persoonlijke drama’s en de criminele deals die hij deed voor extra inkomsten.

In 1 van de trailers van het nieuwe seizoen zien we Gustavo Fring, een oude bekende uit Breaking Bad. Als eigenaar van het fast food restaurant Los Pollos Hermanos duikt hij op in een spoof commercial van het bedrijf. Naast heerlijke, gefrituurde kippenvleugels komen er echter ook hele andere dingen uit zijn keuken.

Zullen Gustavo’s en Sauls paden elkaar kruisen? Voor de fans belooft het voorproefje in ieder geval veel spannends.

Heb je de eerste tweede seizoen nog niet gezien? De serie is onderdeel van het aanbod van Netflix, net zoals alle afleveringen van Breaking Bad. Zo ben je voor 11 april weer helemaal bij…