Seizoen 5 van Prison Break kijken

Kijk vanaf 5 april online naar seizoen 5 van Prison Break met KPN Play!

Prison Break is één van de beste series ooit en niemand had nog verwacht dat er een nieuw seizoen uit zou komen.

Op 15 januari maakte FOX bekend met een 5de seizoen te komen. In de Verenigde Staten gaat de serie op 4 april in premiere. In Nederland is de releasedatum 5 april 2017. Je kunt vanaf die datum de afleveringen online gaan volgen...

Online kijken vanaf 5 april 2017

Je kijkt alle afleveringen vanaf 5 april 2017 met KPN Play. De afleveringen worden uitgezonden door FOX.

Iedere week zend FOX één aflevering uit. Deze afleveringen zijn te bekijken met KPN Play. Daarnaast worden er herhalingen uitgezonden.

Je kunt de afleveringen online bekijken op alle mogelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld een televisie, een laptop, een tablet of een telefoon. Je hoeft de afleveringen dus nooit te missen, zelfs niet als je onderweg bent!

Opnemen en terugkijken of herhalingen volgen

Je kunt met KPN Play uitzendingen opnemen en terugkijken. De afleveringen van Prison Break zijn ook op te nemen en terug te kijken! Geen tijd om te kijken? Neem de afleveringen eenvoudig op en kijk deze allemaal terug!

Daarnaast worden de afleveringen van Prison Break meerdere keren uitgezonden. De herhalingen van Prison Break worden uitgezonden door FOX. Je kunt deze ook bekijken via KPN Play.

Op 7 april (22.50u) en 10 april (21.00u) is aflevering 1 via KPN Play terug te kijken!

Prison Break

Prison Break begon op 29 augustus 2005. De serie werd een enorm succes. Iedereen heeft deze serie wel eens gezien. Na 4 seizoenen en 79 afleveringen stopte de serie, tot FOX bekend maakte met een nieuw en vijfde seizoen te komen!

In seizoen 5 zien we Wentworth Miller en Dominic Purcell terug als Michael Scofield en Lincoln Burrows. Daarnaast zien we bijvoorbeeld Robert Knepper, Amaury Nolasco en Sarah Wayne Callies als T-Bag, Surce en Sarah Tancredi.

Over seizoen 5

Iedereen dacht dat Michael dood was. Dan heeft T-Bag aanwijzingen dat Michael nog in leven is. Hij zou vastzitten in een gevangenis in Yemen.

Lincoln en Sarah gaan samen naar Yemen om te controleren of het echt waar is wat T-Bag zegt. Daar zien ze dat Michael echt in de gevangenis zit.

Samen plannen ze de grootste ontsnapping ooit. Maar Yemen is een gevaarlijk land en buiten de gevangenis is het misschien wel net zo gevaarlijk als binnen de gevangenis…

KPN Play

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van KPN Play. Je kunt met deze dienst van KPN online televisie kijken zonder kabel. Je kunt naar alle populaire zenders kijken en uitzendingen live volgen, opnemen en terugkijken.

Daarnaast staan er meer dan 300 on demand series en documentaires op KPN Play. Dit allemaal voor slechts €9,99 per maand.

Op 1 maart ging KPN Play een samenwerking aan met de stoere zender Spike. Hierdoor zijn goede series als Taken, Wynonna Earp en The Magicians te volgen via KPN Play.

Nu heeft KPN de zender FOX toegevoegd. Daardoor zijn goede series als American Horror Story en Empire te volgen. Daarnaast kunnen we dankzij deze uitbreiding naar alle afleveringen van seizoen 5 van Prison Break kijken!