Seizoen 7 van Homeland vanaf 24 maart 2018 op NPO3

Seizoen 7 van Homeland is een aantal dagen geleden in première gegaan in de Verenigde Staten. Op 24 maart 2018 wordt het nieuwe seizoen uitgezonden door NPO3...

Succesvolle serie met Claire Danes

Homeland is een succesvolle televisieserie, die gebaseerd is op de Israëlische Prisoners of War van Gideon Raff.

Deze Amerikaanse serie van Alex Gansa en Howard Gordon heeft de topactrice Claire Danes in de hoofdrol. Claire speelt de CIA-agente Carrie Mathison, waarvoor ze 2 Golden Globes won!

Morgan Spector

In seizoen 7 zien we Carrie Mathison, Saul Berenson en Elizabeth Keane terug. In seizoen 7 zien we ook nieuwe acteurs, waaronder Morgan Spector (Boardwalk Empire en The Mist). Hij heeft de rol van Dante Allen, een oude vriend van Carrie, die onderzoek doet naar de gevangenzetting van honderden mensen na de moordaanslag uit seizoen 6.

Over seizoen 7

Spoiler-alert! Seizoen 6, die sinds januari 2018 op Netflix staat, eindigde met de opsluiting van 200 leden van de geheime dienst. De president arresteerde deze leden, na een aanslag op haar leven.

In seizoen 7 is Carrie niet meer werkzaam in het Witte Huis. Ze in ingetrokken bij haar zus Maggie en doet er alles aan om de 199 leden van de geheime dienst uit de gevangenis te krijgen.

Saul Berenson is al vrijgelaten uit de gevangenis en wordt door President Keane ingehuurd als National Securty Advisor. Daardoor komt hij tegenover Carrie te staan…

Homeland wordt vanaf zaterdag 24 maart 2018 om 20.25 uitgezonden door NPO3