Seizoen 8 van Game of Thrones is terug in april 2019

Het achtste en laatste seizoen van HBO's Game of Thrones is in april 2019 te zien. Dit vertelde actrice Maisie Williams, die we kennen als Arya Stark, naar buiten in een interview met de Britse nieuwssite Metro.

Vanaf nu kunnen we dus gaan aftellen...

Het laatste seizoen niet overhaast afronden

De actrice heeft aangegeven dat de opnames in december worden afgerond en dat de 1ste aflevering in april 2019 wordt uitgezonden door HBO. Hierdoor heeft de crew 4 maanden op de gigantische afleveringen te ”editten”.

De producers willen het laatste seizoen niet overhaast afmaken. Volgens de actrice zijn ze de kijkers verschuldigd om het hoogst mogelijke niveau te leveren.

Het personage Ayra

De actrice heeft altijd gezegd dat ze wil dat Ayra vrede vindt. De dingen die haar door het verhaal hebben gedreven, waren heel bitter, verwrongen en agressief.

Maisie hoopt dat haar personage in seizoen 8 weer haar ware zelf gaat vinden. Ze hoopt dat Ayra de boosheid en wraakgevoelens loslaat en dat ze weer gelukkig wordt.

HBO heeft nog niet bevestigd dat de serie inderdaad in april 2019 wordt uitgezonden, maar een premiere in april zou logisch zijn.