Smeris 4 start begin 2018 op NPO3!

De Nederlandse politieserie 'Smeris' doet het al een paar jaar prima op de Nederlandse tv. Geen wonder dat de serie een vierde seizoen kreeg van omroep BNNVARA. Deze reeks is begin 2018 te zien op NPO3...

Het vierde seizoen

In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem (Dennis van de Ven) heeft de leiding over het politiekorps van Marcel overgenomen en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Maartje (Kiki van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ.

Maar nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie moet hij de leiding nemen in een zaak die verandert in een spel van op leven en dood.

Succesvolle Nederlandse serie

De Nederlandse serie Smeris is bedacht door David Lammers en Erik de Bruyn. De hoofdrollen worden gespeeld door Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. De serie was voor het eerst te zien op 17 maart 2014 op Nederland 3.

Smeris wordt geschreven door scenaristen met veel ervaring scenaristen, maar de twee bevriende hoofdrolspelers schrijven ook mee met het scenario en zijn ook nog eens creative producers. Ook heeft Jeroen van Koningsbrugge een aantal afleveringen van het vierde seizoen geregisseerd.

Dat levert een succesvolle tv-serie waar goed naar gekeken wordt. Ook is Smeris al verkocht aan meerdere landen en werd Jeroen van Koningsbrugge op het afgelopen Televiziergala beloond voor zijn rol met de prijs ‘Zilveren Televisie-Ster Acteur.’

Smeris

Theo Kamp is een succesvolle politierechercheur. Hij heeft alleen één probleem: hij heeft moeite met regels. Wanneer hij voor de zoveelste keer de regels overtreedt, wordt hij overgeplaatst naar een andere afdeling: de afdeling Hennep.

Tegen zijn zin, moet hij samenwerken met Willem Niessen. Willem is zijn tegenpool en houdt zich altijd aan de regels. Door het roekeloze gedrag van Willem, komen de twee regelmatig in de problemen.

Smeris 4 is begin 2018 te zien bij BNNVARA op NPO3.