Soof: een nieuw begin is vanaf 24 november te zien op Videoland

In de bioscoop zagen we al eerder de succesvolle films Soof en Soof 2. En vanaf 24 november is het vervolg, de gloednieuwe tv-serie 'Soof: een nieuw begin', te zien op Videoland...

Soof: een nieuw begin

De serie Soof gaat verder waar de tweede film eindigde. Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) zijn gescheiden, maar als Kaspers ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen.

Dit lijkt een prima situatie. Niet alleen voor Kasper, maar ook voor de kinderen. Zelfs Soof vindt het wel handig dat er weer een man in huis is. Hierdoor kan ze zich beter richten op haar restaurant.

Maar Living divorced together blijkt toch al snel tot een hoop gedoe en misverstanden te leiden. Vooral wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen …

De makers

De films Soof en Soof 2 werden geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman en tot een scenario gevormd door de zus van de toenmalige regisseur Antoinette Beumer, Marjolein Beumer. De serie ‘Soof: een nieuw begin’ borduurt hier op verder.

De scenario’s van de serie worden dit maal geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom zijn verantwoordelijk voor de regie.

Vertrouwde en nieuwe gezichten

In de serie zie je ook de vertrouwde gezichten uit de films Soof en Soof 2 terug. Denk aan hoofdrolspelers Lies Visschedijk, Fedja van Huet, Dan Karaty, Anneke Blok en Dick van den Toorn.

Nieuwe namen in de cast zijn Elise Schaap (De Familie Kruys) en Barbara Sloesen (GTST). Elise Schaap kruipt in de huid van bouwkundige Josine terwijl Barbara Sloesen de rol speelt van Joy, de nieuwe keukenhulp. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soof’s tienerdochter Sacha.

Tweede seizoen

Nog voor de serie te zien is op Videoland, maakte producent Millstreet Films al bekend dat de serie een tweede seizoen kreeg. Volgens de producent waren de 1ste reacties zo enthousiast dat een vervolg niet kon uitblijven. Het is de bedoeling dat de cast van de serie ook weer te zien is in de tweede reeks van ‘Soof: een nieuw begin.’

De serie ‘Soof: een nieuw begin’ is vanaf 24 november te zien op Videoland en wordt in 2018 ook op 21 januari om 21.00 uitgezonden door RTL.