Stephen King’s The Mist wordt een serie!

Horrorfans opgelet: binnen een aantal maanden komt de serie The Mist uit!

Komt de titel je bekend voor? Dat kan heel goed kloppen. De serie is namelijk gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In 2007 kwam er ook al een film met dezelfde naam uit. Deze film werd geregisseerd door Frank Darabont.

We kunnen je in ieder geval vertellen dat de horror serie af zal wijken van de film...

Een klein stadje dat wordt omgeven door een dikke mist…

The Mist gaat over een klein stadje dat plots wordt omgeven door een dikke mist. In de mist schuilen allerlei monsters van een andere wereld. De inwoners van het stadje moeten samen tegen deze buitenaardse wezens vechten.

De serie gaat niet precies hetzelfde verhaal aanhouden als het boek en de verfilming van het boek. Maar er zullen zeker elementen van het boek en de film in de serie terugkomen. Fans zullen dat zeker gaan zien.

De bedoeling is dat de serie meerdere seizoenen krijgt en voorlopig nog een tijdje meegaat. Om die reden moesten sommige dingen ook anders worden aangepakt in vergelijking met het boek en de film…

  • [tsk_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=kya_uqiSQOY”]

The Mist kijken via Spike

Je kunt de nieuwe serie vanaf 22 juni kijken via Spike. Dit is een echte mannenzender te volgen met KPN Play. Naast The Mist zijn er op de zender een hoop andere fantastische series te zien.

Het aanbod van Spike bestaat vooral uit actieseries. Het is dus echt een stoere zender. Je kunt onder andere kijken naar Wynonna Earp, Kingdom, Taken en The Magicians. Maar er zijn ook realityprogramma’s zoals Ink Master op de zender te zien. Bovendien wordt ook Gamekings, een populair programma over games, door de zender uitgezonden.