The Blacklist: Redemption vanaf 1 april online te zien!

Vanaf 1 april 2017 zijn de afleveringen van The Blacklist: Redemption online te volgen vanuit Nederland! Je kijkt de afleveringen exclusief en online bij Videoland en de eerste 2 weken zijn gratis!

De afleveringen van de nieuwe The Blacklist worden later, op 10 april om 21.30, uitgezonden door RTL5.

Het is de spin-off van de populaire serie met James Spader en Megan Boone in de hoofdrol. De serie kreeg 2 Golden Globes en was een internationaal succes.

Lees hieronder meer over deze nieuwe toevoeging aan het aanbod van Videoland of kijk de afleveringen vanaf 1 april...

Kijk online

Met Videoland zijn alle afleveringen online te volgen. Iedere week komt er een nieuwe aflevering online te staan. Je kunt de afleveringen dus eerder kijken dan dat ze op televisie worden uitgezonden.

Aanbod van Videoland

Het aanbod van Videoland bestaat uit dé beste Nederlandse series. Met de komst van The Blacklist: Redemption wordt het Amerikaanse aanbod steeds beter. Deze serie wordt zeker één van dé beste Videoland series!

Nederlandse hoofdrolspeelster

In The Blacklist: Redemption zien we een aantal acteurs en actrices terug die we eerder in The Blacklist zagen. Zo zien we bijvoorbeeld Megan Boone als Elizabeth Keen, Edi Gathegi als Matias Solomon en Tawny Cypress als Nez Rowan.

Maar de echte sterren uit The Blacklist: Redemption zijn Ryan Eggold als Tom Keen en de Nederlandse Famke Janssen als Susan Hargrave. Famke was in 3 afleveringen van The Blacklist te zien.

Famke Janssen komt uit Amstelveen en is als actrice doorgebroken in Amerika. Zo speelde ze eerder bijvoorbeeld in How to Get Away With Murder en Hemlock Grove.

The Blacklist: Redemption

Tom en Susan bundelen hun krachten. Susan is geniaal en gewiekst. Ze is de baas van de geheime organisatie Grey Matters. Deze organisatie heeft huurlingen in dienst, die zaken oplossen waarmee de overheid niet in verband mag worden gebracht.

Ondertussen gaat Tom op zoek naar de moordenaar van Liz. Hij ontdek daarnaast dat Susan zijn biologische moeder is.

Tom en Susan zetten hun uitzonderlijke talenten samen in. Ondertussen is Tom met zijn eigen undercover operatie bezig, om meer over zijn eigen verleden te weten te komen…