The End of the F***ing World krijgt een 2e seizoen!

De Britse serie The End of the F***ing World staat nog maar vanaf vrijdag 5 januari 2018 op Netflix, maar betrouwbare bronnen melden dat Netflix en Channel 4 al stilletjes een tweede seizoen besteld hebben...

Het tweede seizoen

Het 2e seizoen staat nu gepland voor een première op de Britse zender Channel 4 eind 2018 of begin 2019. Dat betekent dat deze reeks ergens in 2019 te zien is op Netflix.

De makers

De Britse tv-serie The End of the F***ing World was voor het eerste te zien op 24 oktober 2017 op de Britse zender Channel 4. Op 5 januari 2018 volgde een wereldwijde release op Netflix.

De serie is gebaseerd op de stripverhalen van cartoonist Charles Horsman en bedacht door Jonathan Entwistle. Samen met Lucy Tcherniak regiseerde hij de serie.

Reviews

De serie werd over ‘t algemeen goed ontvangen. Op fora als IMDb krijgt de serie dan ook een dikke 8. Recensenten en kijkers loven de scherpe verhaallijnen, de goed geschreven scripts, de zwarte humor en het prima acteerwerk.

Over The End of the F***ing World

De 17-jarige James is er vrij zeker van dat hij een psychopaat is. De eveneens 17-jarige Alyssa is het nieuwe meisje op school.

Buitenstaanders James en Alyssa zoeken elkaar steeds meer op. En Ddn stelt James voor om een road trip te maken om Alyssa’s vader te zoeken. De road trip pakt rampzalig uit …

Het 8-delige 1ste seizoen van The End of the F***ing World is nu te zien op Netflix.