The Gifted krijgt een tweede seizoen!

Geschreven op 5 januari 2018

Goed nieuws voor de fans van de Marvel-serie The Gifted. De serie krijgt een tweede seizoen. Dat heeft de Amerikaanse zender FOX bekend gemaakt…

Tweede seizoen werd al verwacht

Er werd al verwacht dat een tweede seizoen eraan zou komen. Vanaf de première deed The Gifted het prima op de Amerikaanse zender FOX. In totaal trekt de serie zo'n 8 miljoen kijkers per aflevering en staat de serie op de derde plek van de succesvolste nieuwe dramaseries van dit seizoen.

De makers

De Amerikaanse actie– drama– en science fiction serie The Gifted is gebaseerd het X-Men universum van Marvel. Matt Nix (ook verantwoordelijk voor de scenario's van A.P.B., Complications, The Comedians, Burn Notice en The Good Guys) en Bryan Singer bewerkten dit tot een tv-serie.

De eerste aflevering is uitgezonden op 2 oktober 2017 op de Amerikaanse zender FOX. In Nederland begon de serie op 5 oktober op de Nederlandse zender Fox.

Over The Gifted

De kinderen van de familie Stucker beschikken over mutante-krachten. Wanneer de familie dit ontdekt moet ze vluchten voor de mutanten-opsporingsdienst.

Ze sluiten zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Een gevecht op leven en dood volgt.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Gifted te zien is.

Over The Gifted

  • The Gifted krijgt een tweede seizoen! imdb Beoordeling: 7.4 7.4
  • 2017 - 2019
  • 2 seizoenen
  • 29 afleveringen
  • FOX

De kinderen van de familie Stucker beschikken over mutante-krachten. Wanneer de familie dit ontdekt moet ze vluchten voor de mutanten-opsporingsdienst.

Gedurende hun vlucht zoeken ze naar hun ware identiteit. Ze sluiten zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Daarna ontstaat een gevecht op leven ...