The Good Doctor krijgt een 2de seizoen!

ABC’s hitserie The Good Doctor krijgt een 2de seizoen. Met gemiddeld 10 miljoen kijkers is het één van de best bekeken series van ABC én de hoogst beoordeelde ABC-serie na Grey’s Anatomy. Niet gek dat er een vervolg komt…

Over The Good Doctor

In The Good Doctor zien we Freddie Highmore (bekend van Bates Motel) als Shaun Murphy, een autistische chirurg die naar Californië verhuist om in een prestigieus ziekenhuis te gaan werken. Kan Shaun levens de levens van zijn patiënten redden, ondanks dat hij niet in staat is verbinding met ze te leggen?

Naast Freddie Highmore is er een hoofdrol voor Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill Harper, Richard Schiff en Tamlyn Tomita…

Over seizoen 2

Het is nog onbekend hoeveel afleveringen seizoen 2 zal hebben, maar het contact van Freddie Highmore is goed voor een seizoen van maximaal 18 afleveringen.

In Nederland op Videoland

Net als Grey’s Anatomy is The Good Doctor in Nederland te volgen via Videoland. De populaire ziekenhuisserie staat sinds eind januari op Videoland. Hopelijk kunnen we seizoen het 2de seizoen later ook op Videoland gaan volgen!