The Handmaid’s Tale krijgt een 3e seizoen!

Na het succes van het 1ste en 2e seizoen is het geen verrassing dat de Amerikaanse hitserie The Handmaid’s Tale een 3e seizoen krijgt.

Dat maakte Hulu zelf bekend tijdens een perspresentatie…

2e seizoen loopt nog

Streamingplatform Hulu is snel met de aankondiging, want het 2e seizoen van The Handmaid’s Tale ging pas op 25 april in première met 2 afleveringen. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. Dat houdt in dat het 2e seizoen nog loopt.

Op 26 april, een dag na de premiere op Hulu, kwamen aflevering 1 en 2 van seizoen 1 ook op Videoland te staan. Net als Hulu zet Videoland ook iedere week een nieuwe aflevering online.

Geen verrassing

Al is de aankondiging niet een enorme verrassing. De première van het 2e seizoen brak alle records en het aantal kijkers dat dit seizoen naar de serie kijkt is nu verdubbeld ten opzichte van vorig seizoen.

Bovendien maakte Hulu tijdens diezelfde perspresentatie bekend dat het streamingplatforn nu meer dan 20 miljoen Amerikaanse abonnees heeft. Een mooie groei voor Hulu. Ongetwijfeld zal The Handmaid’s Tale daar fors aan hebben bijgedragen.

Het is nog niet bekend wanneer het 3e seizoen van The Handmaid’s Tale te zien is. Daarnaast is het nog onbekend of de serie op Videoland zal komen te staan, maar doordat seizoen 1 en 2 op Videoland te zien is, zou het wel logisch zijn.