The Walking Dead gaat nog twintig jaar mee!

Zeer goed nieuws voor fans van The Walking Dead. We kunnen nog zeker twintig jaar genieten van onze favoriete zombieserie! Tenminste, als we producent Scott M. Gimple mogen geloven.

Dat belooft nog een hoop inhakken op zombiehoofden. Of alle huidige karakters in de serie het ook zo lang overleven is nog maar de vraag. Waarschijnlijk niet, er zijn genoeg karakters die inmiddels al het loodje hebben gelegd...

Geruchten

De laatste tijd gingen er een aantal geruchten rond dat enkele acteurs en leidinggevenden er genoeg van hebben en verder willen met iets anders. De serie wordt bovendien steeds slechter beoordeeld. Sommige fans maken zich daardoor zorgen.

Maar ja, geruchten moet je meestal met een korreltje zout nemen. Het gerucht dat Andrew Lincoln (Rick Grimes) er de brui aan wilde geven werd door uitvoerende producent Greg Nicotero al van de hand gedaan.

Naast de producent zijn er genoeg andere The Walking Dead sterren die aangeven dat ze sowieso bij de serie willen blijven. Op dit moment is de show in het zevende seizoen en het volgende seizoen is al aangekondigd.

Fans maken zich zorgen

Toch maken sommige fans zich zorgen over een naderend einde vanwege de geruchten en de dalende beoordelingen. Maar dat is flauwekul als het aan Gimple ligt. Hij maakt zich absoluut geen zorgen over een naderend einde.

We proberen het 20 jaar vol te houden. De strip heeft dit zeker gedaan, en ik kijk uit naar iedere uitgave,” zei Gimple. Tijdens een toespraak in Los Angeles vertelde hij dat hij het record van “The Simpsons” wil verbreken. “The Simpsons haalde 26, 27 jaar, dus dat is een uitdaging.” En die uitdaging gaat hij gretig aan.

“We proberen de serie elke acht afleveringen opnieuw uit te vinden.” Gimple vertelt dat de serie trouw blijft aan de stripboeken, maar dat ze ook originele paden proberen te verkennen. “Dat is precies wat ons elk jaar op de been houdt.”

“We proberen het beter te doen, dingen te doen die we niet hebben gedaan, risico’s nemen. Het is doodeng, maar zolang we dat blijven doen kan de show door en door blijven gaan,” aldus Gimple.