Tom Clancy’s Jack Ryan krijgt nu al een tweede seizoen!

De gloednieuwe Amazon Prime serie Tom Clancy’s Jack Ryan is pas vanaf 31 augustus te zien op Amazon Prime, maar dat weerhoudt het streamingplatform er niet van om nu al een tweede seizoen te bestellen...

Tom Clancy’s Jack Ryan

De serie is losjes gebaseerd op de legendarische boekenreeks van de auteur Tom Clancy.

In het eerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan draait het om CIA-analist Jack Ryan (John Krasinski) die voor het eerst een geheime opdracht in het veld uitvoert.

Nadat hij het spoor volgt van een aantal verdachte transacties, wordt hij geconfronteerd met uitermate gevaarlijke terroristen die een wereldwijde aanslag beramen.

Het tweede seizoen

In het tweede seizoen gaat Jack Ryan de strijd aan met de krachten die aan de macht zijn in een gevaarlijk en steeds minder democratisch regime in Zuid Amerika.

Dezelfde makers en cast

Het besluit van Amazon om een tweede seizoen te bestellen, getuigt niet alleen van vertrouwen, maar is ook een praktische beslissing. De makers en de cast zijn behoorlijk succesvol en dus drukbezet, maar voor het tweede seizoen keren ze terug.

Zo kruipt hoofdrolspeler John Krasinski ook in deze reeks weer in de huid van Jack Ryan. Ook wordt hij weer herenigd met Wendell Pierce (The Wire) die terugkeert in zijn rol als James Greer.

De makers, uitvoerend producenten Carlton Cuse (LostBates Motel) en Graham Roland (Fringe,Prison Break), blijven aan als co-showrunners. Overigens is Krasinksi ook uitvoerend producent.

Het eerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan wordt wereldwijd gelanceerd op 31 augustus en is beschikbaar via PrimeVideo.com in meer dan 200 landen. De productie van het tweede seizoen begint deze zomer in Europa, Zuid Amerika en de Verenigde Staten.