Twee nieuwe seizoenen voor Peaky Blinders

Peaky Blinders, de historische misdaadserie van de BBC, krijgt nog twee nieuwe seizoenen! Dit betekent dat er nog een 6de én 7de seizoen gaat komen! Het is geweldig nieuws, want de serie is enorm populair én staat op Netflix…

Seizoen 5

In de lente van 2019 gaat seizoen 5 in première, maar dat is nog niet het laatste seizoen. Peaky Blinders krijgt ook nog een 6de en 7de seizoen. Inmiddels staan de eerste 4 seizoenen op Netflix. Wanneer seizoen 5 op Netflix komt te staan is niet nog bekend, maar de kans bestaat dat deze snel na de premiere in Groot-Brittannië op Netflix komt te staan.

Het 6de zal ergens in 2020 of 2021 in première zal gaan. Het zou logisch zijn dat deze nieuwe seizoenen ook op Netflix komen te staan, zoals de voorgaande seizoenen.

Cillian Murphy

Veel hoofdrolspelers hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor seizoen 6 en 7, waaronder Cillian Murphy, die de rol van Thomas Shelby heeft.

Over Peaky blinders

Peaky Blinders speelt zich net na de Eerste Wereldoorlog af. De Peaky Blinders maken de straten van Birmingham onveilig. De bendeleden zijn te herkennen aan de scheermesjes in hun petten. Tommy Shelby is de leider van de bende.

Chester Campbell is een inspecteur uit Belfast, die naar Birmingham komt om zijn bende op te rollen…