Vanaf 1 april op Videoland: 11 seizoenen van Married with Children

Married With Children, de populaire serie van vroeger, is nu helemaal on demand te zien. Vanaf 1 april 2018 zijn alle 11 seizoenen online te volgen op Videoland...

Married with Children

De cynische, humeurige Al is een schoenverkoper en heeft een gruwelijke hekel aan zijn baan. Het liefst kijkt hij de hele dag televisie.

Zijn vrouw Peggy is lui, zijn zoon Bud schept er genoegen in om zijn zus te pesten, terwijl de zus – dochter Kelly- een niet al te snuggere nymfomane is.

En dan heeft hij tot zijn ergernis ook nog zijn buren – de feministische Marcy en de volgzame Steve (later vervangen door leeghoofd Jefferson) – vaak over de vloer.

Klassieker

De hitserie is bedacht door Michael G. Moye en Ron Leavitt. Michael G. More schreef eerder scenario’s van It’s Your More en The Jeffersons, Ron Leavitt produceerde deze weer.

Deze televisieserie liep van 5 april 1987 tot 9 juni 1997 op de Amerikaanse zender Fox.

Tijdens deze 11 seizoenen groeide deze populaire – soms controversiële – sitcom uit tot een heuse klassieker die goed bekeken werd. De televisieserie en acteurs uit de serie wonnen vele prijzen en werden 7 keer genomineerd voor een Golden Globe.

Geen wonder dat de serie het zo lang volhield.

Zou de serie anno 2018 net zo leuk zijn? Dat kun je vanaf 1 april 2018 zien op Videoland, want daar zijn alle seizoenen te zien…