Vanaf 10 mei op Netflix: het eerste seizoen van Safe

Je kent Michael C. Hall als de hoofdrolspeler uit de misdaadserie Dexter. Nu is Michael C. Hall te zien in een totaal andere rol. Hij speelt Tom Safe in de nieuwe serie Safe.

Deze nieuwe serie staat vanaf 10 mei op Netflix...

Het eerste seizoen

Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt chirurg en weduwnaar Tom (Michael C. Hall) die in een welgestelde buurt woont, duistere geheimen over mensen die hem dierbaar zijn …

Harlan Coben

De Netflix Original serie werd bedacht door de bekende Amerikaanse bestseller-auteur Harlan Coben. Op zijn boeken werden eerder al series als The Five en Une Chance de Trop gebaseerd.

De Britse scenarioschrijver Danny Brocklehurst (ook de man achter de Britse serie Ordinary Lies) schreef samen met Coben het script.

Goede serie?

De eerste reviews zijn vooralsnog redelijk. Al verbazen sommige (veelal Amerikaanse) recensenten zich over de voormalige hoofdrolspeler van de succesvolle Amerikaanse serie Dexter, Michael C. Hall. De meeste recensenten vinden het vooralsnog een spannende serie. Daarnaast is er veel lof voor de geschreven scripts en de vele plotwendingen.

Het eerste seizoen van Safe staat vanaf 10 mei 2018 op Netflix.