Nieuwe Buren 3 vanaf 2 maart op Videoland

De eerste 2 seizoenen van de Nederlandse serie Nieuwe Buren deden 't goed op Videoland en RTL4. Op 2 maart is dan ook het 3e seizoen te zien op Videoland. Dit keer weer met een aantal nieuwe gezichten...

Derde seizoen

Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer), pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk samen weer op. Ze vormen nu een gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit.

Totdat de nieuwe buren Milo en Anouk in de wijk gaan wonen. Zij schijnen meer te weten over de biologische ouders van Roos.

Hun 17-jarige dochter Fay vindt hun nieuwe omgeving eerst maar saai en burgerlijk. Maar dan ontdekt ze dat in Zonnewijk niets is wat het lijkt…

Vertrouwde en nieuwe gezichten

Dit seizoen zien we ook weer Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans terug in de rollen van Eva en Peter. Ook Lilly (Anneke Blok) en Carl (Leopold Witte) zijn vertrouwde gezichten.

Nieuw zijn Ian (Raymond Thiry) en Wilma (Beppie Melissen). Net als Tobias Kersloot en Tonko Bossen. Ook Abbey Hoes, Tibor Lukács en Fockeline Ouwerkerk zijn toegevoegd aan de cast.

De makers

Het derde seizoen is gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam. De regie is in handen van Bobby Boermans en André van Duren.

Het derde seizoen van Nieuwe Buren bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf vrijdag 2 maart te zien bij Videoland.