Vanaf 27 februari zijn 7 seizoenen van NCIS: Los Angeles te zien bij Videoland

Op Videoland zijn al 13 seizoenen van de Amerikaanse hitserie NCIS te zien en vanaf 27 februari kunnen we ook kijken naar 7 seizoenen van 1 van de spin-offs van deze serie: NCIS: Los Angeles...

NCIS: Los Angeles

Onder de hoede van Henrietta Lange (Linda Hunt) leidt G. Gallen (Chris O’Donnell) In NCIS: Los Angeles (ook wel bekend als NCIS: LA) een eliteteam van undercover agenten. Het eliteteam speurt met behulp van de meest geavanceerde technologieën in het binnen- en buitenland naar criminelen die een serieuze bedreiging vormen voor de veiligheid.

Het team bestaat in de eerste seizoenen uit agent en forensisch whizzkid Kensi Blye (Daniela Ruah), de voormalige Navy Seal Sam Hanna (LL Cool J) en de technische analist Eric Beale (Barrett Foa)…

Spin-off van NCIS

De Amerikaanse hitserie NCIS was zo succesvol, dat een spin-off niet uit kon blijven. NCIS: Los Angeles was dan ook de eerste spin-off. Later volgde nog NCIS: New Orleans.

Verdeelde recensies

De Amerikaanse serie werd ontwikkeld door Shane Brennan en was op 22 september 2009 voor het eerst te zien op de zender CBS.

De recensenten reageerden verdeeld. Ja, de serie zag er gelikt uit en de acteurs deden hun best, maar veel recensenten vonden NCIS: Los Angeles toch nog steeds teveel op het origineel, NCIS, lijken.

Kijkcijfers

Dat maakte de kijkers niet veel uit, want de kijkcijfers waren uitstekend. Zo stemden 18 miljoen Amerikanen af op de première van de serie.

De kijkcijfers daalden daarna wel behoorlijk. In het negende seizoen – dat startte op 1 oktober 2017 – keken er gemiddeld zo’n 8 miljoen mensen wekelijks naar de serie.

Al is de verwachting wel dat de serie nog een tiende seizoen krijgt…

Vanaf 23 februari 2018 zijn 7 seizoenen van NCIS: Los Angeles te zien bij Videoland.