Vanaf 6 augustus op Netflix: de ziekenhuisserie Life

Vandaag, 6 augustus 2018, komt de nieuwe Koreaanse ziekenhuisserie Life online te staan.

Deze medische dramaserie is in Korea uitgezonden door JTBC en in Nederland te streamen via Netflix...

Lee Soo-Yeon

De scenario’s zijn geschreven door Lee Soo-Yeon, die eerder de misdaaddrama Bimilui Soop (Stranger) schreef. De regie was in handen van Hong Jong-chan. De Koreaanse titel is ”Laipeu”.

In Korea was de serie al te zien sinds 23 juli 2018.  In augustus 2018 is de serie internationaal uitgebracht als Netflix Original.

Het verhaal van Life

Deze dramaserie speelt zich af in een vooraanstaand universitair medisch centrum in Korea. Hier botsen de idealen en belangen van een patiëntgerichte  SEH-arts met die van de nieuwe CEO van het ziekenhuis…

Seung-woo Cho en Dong-Wook Lee

De hoofdrollen zijn voor de Koreaanse acteurs Seung-woo Cho en Dong-Wook Lee. Seung-Woo speelt Goo Seung-hyo en Seung-Woo heeft de rol van Ye Jin-woo.

Nieuwe Koreaanse dramaserie

Het is weer een nieuwe Koreaanse serie die uitgebracht wordt door Netflix. Op 7 juli 2018 voegde Netflix nog het eerste seizoen van de serie Mr. Sunshine toe.

Deze serie speelt volgt een jongen, die tijdens de tijdens de Shinmiyangyo-expeditie in 1871 aan boord gaat van een Amerikaanse oorlogsschip. Later is hij Amerikaanse marinier geworden en keert hij terug naar zijn thuisland. Hier wordt hij verliefd op de dochter van een aristocraat. Vervolgens komt hij erachter dat er een duister plan is om het land, dat hij ooit ontvluchtte, te koloniseren.

Goede, nieuwe serie kijken? Check het overzicht met de Beste Netflix series 2018.