Vanaf 8 maart op Netflix: het tweede seizoen van Jessica Jones

Goed nieuws voor de fans van Jessica Jones. In een teaser die verscheen op Youtube wordt de releasedatum van het tweede seizoen aangekondigd. Dat betekent dat we vanaf 8 maart naar het vervolg kunnen kijken!

Het tweede seizoen

In het tweede seizoen is Jessica Jones (Krysten Ritter) bezig om haar leven weer op te pakken nadat ze haar aartsvijand Kilgrave om het leven bracht. Maar dan krijgt ze te maken met een nieuwe zaak die ervoor zorgt dat ze haar verleden onder ogen moet zien…

Bekende en nieuwe gezichten

Natuurlijk keert Krysten Ritter terug in de serie als Jessica Jones. Maar meer personages uit het eerste seizoen zijn in het vervolg te zien. Denk aan Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) en Eka Darville (Malcolm Ducasse).

Nieuwe gezichten zijn onder anderen Janet McTeer en J.R. Ramirez.

Marvel

Jessica Jones is onderdeel van de Marvel-reeks over de superhelden uit de Marvel stripreeks op Netflix.

De andere tv-series zijn Daredevil, Luke Cage, en Iron Fist. Samen met Jessica Jones speelden zij ook de hoofdrollen in de serie The Defenders.

Uit deze reeks kwam ook weer de nieuwste Marvel tv-serie voort op Netflix: The Punisher.

Jessica Jones

De populaire Netflix serie Jessica Jones is bedacht door Melissa Rosenberg. De serie is gebaseerd op de gelijknamige superheldin uit de stripboeken van Marvel. Rosenberg raakte daarbij geïnspireerd door Alias, een stripreeks uit 2001.

De serie startte op 20 november 2015 op Netflix.

Het tweede seizoen bestaat uit 13 afleveringen en is vanaf 8 maart te zien op Netflix.